Özgür Özel Suudi Arabistan'daki Süper Kupa rezaletinden Erdoğan'ı sorumlu tuttu

Özgür Özel Suudi Arabistan'daki Süper Kupa rezaletinden Erdoğan'ı sorumlu tuttu
Süper Kupa final ile alakalı konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel futbol kulüpler, ve TFF’nin suçlu olmadığını belirterek; “Atatürk'ü Suudi Arabistan'da pazarlık konusu eden Recep Tayyip Erdoğan suçludur" ifadelerini kullandı.

Yılbaşını evinde ailesiyle birlikte geçirmek üzere memleketi Manisa’ya giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, delegesi olduğu Yunusemre İlçe genel merkez denetiminde belediye başkan adayını belirlemek için düzenlenen ön seçime eşi Didem Özel ile katılarak oy kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suudi Arabistan’da yapılması gereken Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa Finalinin takımların sahaya çıkmaması nedeniyle iptal edilmesi olayını değerlendirdi.

aw109792-06.jpg"FENERBAHÇE İLE GALATASARAY’A, ONLARA DESTEK VEREN TÜM KULÜPLERE MÜTEŞEKKİRİZ"

Dün Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yapılması gereken ancak Fenerbahçe ve Galatasaray’ın maça çıkmamasıyla iptal edilen karşılaşmasıyla alakalı açıklamalarda bulunan Özel şunları söyledi:

“Aylardır söylüyorum: Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye’nin iki güzide kulübü Süper Kupa Finali oynanacaksa bu maç 100. yılda Türkiye dışında oynanamaz. Adı Atatürk olmayan statta oynanamaz. Türkiye’deki en büyük Atatürk Stadyumu da İzmir’de. Oraya yakışırdı... Yurtdışında yapacaksanız bir mazeret o da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yani Türkiye’nin bizim burası kadar vatan bildiği yerde olur. Bunun dışında olmaz... Hiçbir yerde olmaz. Suudi Arabistan’da kesin olmaz. Bunlar gelince Anıtkabir’e gidiyorlar mı? Gelince İstiklal Marşı’na saygı gösteriyorlar mı? Bunların olduğu yere 100. yılın Süper Kupası gider mi? En büyük maç 100. yılın son gününde orada olur mu? İşte böyle rezillik olur, böyle utanmazlık olur, böyle kepazelik olur. Hepimiz utandık, çok tepkiliyiz. Burada suç ne kulüplerdedir ne de istifa ettirilerek bütün suçun yükleneceği TFF’dedir. Suç 'her şeyi ben bilirim ben’ diyen biri var ya suç Recep Tayyip Erdoğan’dır. Atatürk’ü Suudi Arabistan’da pazarlık konusu eden, İstiklal Marşı’nı pazarlık konusu eden Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dilimizde tüy bitti anlatamadık maalesef böyle bir rezalet yaşandı. Ancak Fenerbahçe ile Galatasaray’a, onlara destek veren tüm kulüplere müteşekkiriz. Bu hadsizlere, Suudi Arabistan’daki hadsizlere ve 100. yılın en önemli kupasını oraya yollayanlara haddini bildirmiştir hepsine teşekkür ediyoruz.”

aw109792-05.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar