Dilan Polat’a cezaevinde esrarengiz ziyaret! Çıkacağı ayı açıkladı

Dilan Polat’a cezaevinde esrarengiz ziyaret! Çıkacağı ayı açıkladı
Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama, örgüt kurma ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Esrarengiz bir kişi, Polat'ı cezaevinde ziyaret etti. Bu kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Astrolog Hilal Saraç, Habertürk'e yaptığı açıklamada, Polat'ın tutuklanacağını önceden tahmin ettiğini belirtmişti. Saraç'a göre, Polat'ın yaşadığı dönemde bir dönüm noktası vardı ve bu tutuklanma olayı, haritasında öngördüğü bir patlamaydı.

TUTUKLANMA HARİTADA ÖNGÖRDÜĞÜ PATLAMAYDI

Saraç, Polat'ın tutuklanmasını duyduğunda şaşırdığını ve kimse tarafından inanılmak istenmeyecek bir durum olduğunu ifade etti. Psikolojik olarak yıpranan Polat'ın, tutuklanma sürecine hazırlandığını ve bu durumu beklediğini söyleyen Saraç, birkaç kişinin tutuklanabileceğini ancak toplu bir operasyonu beklemediğini dile getirdi.

Astrolog, Polat'ın cezaevinde soy ismi aynı olmayan üç kişiyle görüşme hakkı olduğunu ve bunlardan biri olarak kendisiyle görüştüğünü belirtti. Polat'ın avukatları aracılığıyla Saraç'a ilettiği sorular arasında, "Bana ne olacak, ben bundan sonra ne yapacağım, bana ne olacak?" gibi konuların öne çıktığını söyledi. Saraç'a göre, Polat'ın mal varlıkları veya maddi konular onun için önemli değil, tek isteği özgürlüğü.

774719image1.jpg

SARAÇ: MART AYINDA SERBEST KALACAK

Astrolog Hilal Saraç, önümüzdeki günlerde Dilan Polat'la cezaevindeki ilk yüz yüze görüşmesini gerçekleştirecek. Polat'ın şubat veya mart ayında büyük bir ihtimalle serbest kalabileceğini belirten Saraç, yıldız haritasına dayalı tahminlerini Polat'la paylaştığını ifade etti.

Saraç, Polat'ın cezaevinden çıkış sürecine dair de bilgi verdi. Polat'ın serbest kaldıktan sonra yapacağı başvurular veya basın açıklamaları için yıldız haritasına baktırdığını söyleyen Saraç, çıkış sonrası süreci de birlikte planladıklarını ifade etti.

screenshot-1-ytpl-cover-jpg.webp

Sonuç olarak, Dilan Polat'ın cezaevindeki sürecinde astrolog Hilal Saraç'a danışmaya devam ettiği ve Saraç'ın Nisan ayına kadar serbest kalabileceği öngörüsünde bulunduğu ortaya çıkıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar