Dilan Polat cezaevinden çıktı: Her şey ortaya çıktı!

Dilan Polat cezaevinden çıktı: Her şey ortaya çıktı!
Eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine atılan Dilan Polat, Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı.

Eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine atılan Dilan Polat, Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

thumbs-b-c-46e51c6411664438113b9d10d1c4cb85.jpg

11 GÜNDÜR HASTANEDE

Gazeteci Selahattin Günday sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, “Dilan Polat cezaevinden çıkarılıp hastaneye yatırıldı. 28 Aralık'tan bu yana 11 gündür Bakırköy'deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görüyor. Bir tutuklu hastayla aynı odayı paylaşıyor. 7 / 24 kameralarla izleniyor” ifadelerini kullandı.

dilan-polat.jpg

ÇOCUKLARIYLA HASTANEDE GÖRÜŞTÜ

Günday paylaşımın devamında “Çocuklarıyla hastanede görüşen Dilan Polat, ‘cezaevine mi sevk edilecek’ yoksa ‘hastanede tedavi görmeye devam mı edecek’ Bu sorunun cevabını önümüzdeki günlerde doktorlar verecek” açıklamasında bulundu.

766026image1.jpg

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da yapılan bir operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli kişi gözaltına alınmıştı.

Soruşturma içinde daha önce şirketlerinde yapılan bazı aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüpheli kişilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) bir inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi sistemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu saptanmıştı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar