Fatih Cami saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Aylık kazancı dudak uçuklattı!

Fatih Cami saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Aylık kazancı dudak uçuklattı!
Fatih Camii’nde imam ile bir kişinin ağır olarak yaralandığı bıçaklı saldırıyı düzenleyen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli Ömer S.'nin savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fatih Camii’nde dün gerçekleşen olayda iddiaya göre cami içerisine girerek slogan atan Ömer S. isimli bir şahıs, kendisini uyarmak için gelen Fatih Camii imamı Galip Usta ve Bilal Erdem’i bıçakla saldırarak ağır bir şekilde yaralamıştı. Galip Usta ve Bilal Erdem yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırılırken, şüpheli Ömer S. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüpheli Ömer S., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilmiş ve Savcılıktaki ifade verdikten sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

aw115556-01.jpg

"BİLDİĞİM KADARIYLA HERHANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİM YOKTUR"

Şüpheli Ömer S.'nin (39) verdiği ifadesi ortaya çıktı. Evli ve 2 çocuklu olduğu bilgisine ulaşılan şüpheli Ömer S. ifadesinde ticaretle uğraştığını ve aylık gelirinin 500 bin lira olduğunu ifade edip, "Bildiğim kadarıyla herhangi bir sağlık problemim yoktur. Daha önce ailesel problemler yaşamıştım. 2 kez evlilik yaptım, son evliliğimde de sorunlar yaşadım. Hayatta da yaptığım iyiliklerin karşılığını alamadım. Fatih Camii'ne de vakit namazları için giderdim. Son olarak ortağım ile eski eşimin ilişkisinin olduğunu öğrendim. Bu nedenle çok bunaldım. Olay tarihinde camide 'tekbir' getirerek bağırmaya başladım. Sonrasını hatırlamıyorum" açıklamasında bulundu.

aw115556-03-001.jpg"ÖFKEMİ İMAMA YANSITMIŞ OLABİLİRİM"

İfadesinin devamında bıçağın kendine ait çakı olduğunu açıklayan şüpheli Ömer S., "Bu hareketimde beni herhangi bir kişi ya da kuruluş yönlendirmedi. Anlık bir refleks olarak gelişmiştir" dediği belirtildi.

aw115556-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar