İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’tan depremzedeler için büyük jest

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’tan depremzedeler için büyük jest
Kahramanmaraş’ın 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremle beşik gibi sallanmıştı ve artçı sarsıntılar ise hala devam ediyor. Tüm Türkiye’yi derinden sarsan asrın felaketinde ünlü isimlerde harekete geçti. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Bodrum'daki evini depremzedeler için açtığını söyledi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük yaşanan depreminde 8. Güne girilirken, arama kurtarma çalışmalarından hala mucize haberler gelmeye devam ediyor.

İbrahim Tatlıses''in kızı Dilan Çıtak Instagram hesabından evlerinin kapılarını depremzedeler için açtıklarını duyurdu. Ünlü isim günlerdir depremzedeler ve hayvanlar için elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Çıtak deprem bölgesinde neden olmadığını da aktardı.

 

Dilan Çıtak Tatlıses, "Çocukluk arkadaşımın sağlık sebebi ile yurt dışındaydım taburcu ettik dönüyoruz. Uzaktan elimizden geleni yapmaya çalıştık ama aklım bir orada bir burada delirmek üzereydim. Şu an dönüyoruz ve bugünden sonra sahada olacağım çok şükür Allah herkesten razı olsun güzel insanlarımız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar