İbrahim Tatlıses çocukları için bağış yapmıştı! Kızı Dilan Çıtak sitem etti

İbrahim Tatlıses çocukları için bağış yapmıştı! Kızı Dilan Çıtak sitem etti
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedeler için hem de yaralı hayvanlar için uğraşan Dilan Çıtak sosyal medyadan ortak yayına katılan markalara tepki gösterdi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan ve büyük can kayıplarına neden olan depremde vatandaşlar depremzedeler için seferber oldu. İbrahim Tatlıses''in kızı Dilan Çıtak da evinin kapılarını depremzedelere açtığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Hem depremde yara alan insanlar için hem de hayvanlar için uğraşan Çıtak''ın babası geçtiğimiz akşam yayınlanan ortak yayındaki bağış gecesine çocukları için bağışta bulundu.

BAZI MARKALARA SİTEM ETTİ

Dilan Çıtak ise bu konuda bir paylaşım yaptı ve bazı markalara sitem etti. Çıtak paylaşımında "Markaların adını utanmadan bastıra bastıra söyleyerek bağış yapan herkes adına ben utandım" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses''in kızı "Babam dahil şirketleri olup ama sadece çocukları adına bağış yapan ve son harçlıklarını ek gelirlerini bağışlayan herkesin kalbinden öperim" demeyi de ihmal etmedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar