Çakıl bebek Nisan'ı görenler tanıyamıyor! Çocuktan Al Haberi'nin minikleri büyüdü

Çakıl bebek Nisan'ı görenler tanıyamıyor! Çocuktan Al Haberi'nin minikleri büyüdü

Geçtiğimiz hafta Çitos Efe'nin büyük değişimi gündeme gelmişti ve şimdi de Çakıl Bebek olarak bilinen Nisan Aktaş'ın son haline dair pozlar dikkat çekiyor.

Çitos Efe'nin ardından gözlerden uzak bir yaşam süren Efe Koçyiğit'ten sonra, Çakıl Bebek olarak bilinen Nisan Aktaş'ın da değişimi hayranlarını şaşırttı.

640xauto-005.webp

2016 yılında programa katılan ve sevimli tavırlarıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Nisan Aktaş, artık büyük bir kız oldu.

Evrim Akın'ın sunduğu "Çocuktan Al Haberi" programında parlayan yıldız, şimdi ailesi tarafından yönetilen Instagram hesabından hayatından kareler paylaşarak takipçileriyle iletişimde kalıyor.

ii.jpg

Nisan Aktaş'ın değişimi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Çocuktan Al Haberi'nin sevimli yıldızına yönelik "Ne kadar güzel büyümüşsün", "O kadar tatlısın ki", "Ne kadar sevimlisin" gibi yorumlar yağdı.

iip.jpg

EVRİM AKIN KİMDİR

Televizyon dünyasına İbo Show'da çeşitli skeçlerle adım atan Evrim Akın, ilk büyük çıkışını Eltiler dizisinde Hande karakteriyle yaşadı. Ardından Show TV'de yayınlanan İbrahim Tatlıses'in kaleme aldığı ve yönettiği İmparator adlı dizide Çiçek karakterine hayat verdi. Farklı dizilerde de rol alsa da, Avrupa Yakası adlı yapım ile gerçek bir ün kazandı. Selin Yerebakan karakteriyle hafızalara kazınan repliklerle, izleyicilerin sevgisini kazandı. Bez Bebek dizisindeki Nana rolü ise ona yeni bir hayran kitlesi kazandırdı. Kariyerinde sunuculuk da deneyen Akın, Koca Kafalar TV'de program sundu ve TV8'de Uzman Avı adlı yarışmayı yönetti. 2011-2013 yılları arasında atv'de yayınlanan Alemin Kıralı dizisinde Jülide karakterini canlandırdı. Ayrıca Ev Kuşu ve Piramit gibi programlarda da yer aldı. Show TV'de Çocuktan Al Haberi adlı yarışma programını sundu.

İlgili Haberler