Eski eşini öldüren sevgilisinden pes dedirten istek! Müge Anlı duyunca şoke oldu

Eski eşini öldüren sevgilisinden pes dedirten istek! Müge Anlı duyunca şoke oldu

Muğla'da 53 gündür kayıp olan Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Korkunç cinayet, aydınlatılırken, Müge Anlı canlı yayında Emine Karabulut'un şoke eden isteğini açıkladı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan üç çocuk babası Şaban Ataş, 22 Mart'ta gizemli bir şekilde kayboldu. Ailesi, Ataş'ın kaybolmasının ardından endişelenerek polise başvurdu.

CİNAYET İTİRAFI CANLI YAYINDA GELDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan aile üyelerinin çelişkili ifadeleri kafaları karıştırmıştı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, canlı yayın sonrasında Müge Anlı'ya cinayetin nasıl işlendiğini itiraf etmişti.

0x0-1716199843273.webp

İPLE BOĞDU

"Kocam Şaban'ı en yakın arkadaşı ve sevgilim Burhanettin öldürdü" diyen Karabulut, olay günü kahvaltıda yaşanan bir tartışmanın ardından Burhanettin'in Şaban'ı iple boğduğunu söyledi.

0x0-1716199846915.webp

CESEDİ TANINMAZ HALDE BULUNDU

Emine Karabulut ve oğlu, Şaban Ataş'ın cesedinin yerini tarif etmesi üzerine Müge Anlı ekibi, cesedi buldu. Cesedin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ve tanınmaz halde olduğu için DNA testiyle kimlik tespitinin yapılacağı açıklanmıştı.

0x0-1716199839599.webp

TUTUKLAMALAR VE ŞOK İTİRAFLAR

Emine Karabulut, Durkadın Karabulut, Burhanettin Öztürk, Mert Ataş ve Mehmet Ataş gözaltına alındı. Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve Mert Ataş tutuklanırken, Durkadın Karabulut ve Mehmet Ataş adli kontrolle serbest bırakıldı.

Sorgulamada Burhanettin Öztürk ve Emine Karabulut birbirini suçladı. Öztürk, cinayeti kabul etmezken, suçun Şaban Ataş'ın oğlu Mert tarafından işlendiğini iddia etti.

0x0-1716199636782.webp

CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Müge Anlı, canlı yayında cinayetle ilgili yeni detayları açıkladı. Ekipler, Emine'nin tarif ettiği ormanlık alanda telefon parçalarına ve beysbol sopasının parçalarına ulaştı.

0x0-1716199837590.webp

EMİNE KARABULUT'UN İSTEĞİ PES DEDİRTTİ

Canlı yayında Müge Anlı, Emine Karabulut'un tutuklandıktan sonra yaptığı şok edici aşk itirafını paylaştı. Karabulut, "70 yıl da içeride kalsam, çıkınca Burhanettin ile birlikte olurdum" dedi. Savcının "Burhanettin için birini öldürür müydün?" sorusuna ise "Evet, öldürürdüm" yanıtını verdi.

"O ZAMAN İÇERİDEN HİÇ ÇIKMAM”

Burhanettin Öztürk ise Emine'yi görebilmek için emniyette çok ısrarcı olduğunu belirtirken, polis ekiplerinin "İsterseniz koğuşta birlikte kalın" demesi üzerine Emine Karabulut'un "O zaman içeriden hiç çıkmam" demesi herkesi şaşkına çevirdi.

İlgili Haberler