Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci aşka geldi! İyi ki biz olduk

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci aşka geldi! İyi ki biz olduk

Bülent Şakrak'tan boşandıktan sonra Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci aşka geldi. Düvenci kişisel sosyal medya hesabından Güçlü Mete’nin doğum gününü kutladı.

Geçtiğimiz yıl Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri bitmişti. Evliliğini bitirmek istemeyen Düvenci'nin çabaları boşuna gitmiş, Şakrak boşanma konusunda iddialara göre geri adım atmamıştı.

Ceyda Düvenci de boşanma sonrası yeni aşka yelken açtı. Radyocu Güçlü Mete ile aşk yaşayan oyuncu artık aşkını gizlemiyor.

664afd29cf2fb809-w1200xh1500.webp

Ceyda Düvenci, boşanma sürecinin ardından yeni bir ilişkiye adım attı. Radyocu Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başladı. Artık ilişkisini gizlemeyen oyuncu, Güçlü Mete'nin doğum gününü kutladığı bir paylaşımda duygularını dile getirdi:

yhy.jpg

"İyi ki doğdun sevgilim… Hayatına nezaketinle, zekanla, sevginle ve hassasiyetinle dokunduğun herkes için çok kıymetlisin. Benim içinse; iyi ki doğdun ve iyi ki kalbine düştük önce. Aklın öngörmediğini kalp öngörürmüş, iyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk bu sayede… Biz olmak hayatın en güzel mucizesiymiş. Seni çok seviyorum."

Ceyda Düvenci'nin paylaşımını yorumlara kapatması da dikkat çekti.

664afd2d0d70e265-w1200xh1500.webp

NE OLMUŞTU

Bülent Şakrak Maviye Sürgün dizisinin setinde rol arkadaşı Esra Akpınar ile yakınlaştığı ve bu yüzden boşanmak istediği iddia edilmişti.

Şakrak'ın menajeri yaptığı açıklamada "Aralık ayından beri birlikteler, birliktelikleri Maviye Sürgün dizisinde başlamadı, evlilikleri de bu ilişki nedeniyle bitmedi" ifadelerini kullandı.

Esra Akpınar çıkan haberlere şöyle yanıt vermişti.

"Bülent'le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebi asla ben değilim"

İlgili Haberler