Reisi'nin ölüm haberi sonrası Yeşim Salkım kendini tutamadı!

Reisi'nin ölüm haberi sonrası Yeşim Salkım kendini tutamadı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Bu haberin ardından Yeşim Salkım tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölüm haberini alan Yeşim Salkım, sosyal medyada duygularını dile getirdi. İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiğini resmi olarak duyurdu. Bu olay, dünya genelinde geniş yankı uyandırdı.

enikapak.jpg

Reisi'nin ölümü sonrası Tahran'da havai fişek gösterisi iddiaları da gündeme geldi. İran'da İslami devrim sonrası yönetim karşıtı olan ve özgürlükleri için ülkeyi terk etmek zorunda kalan birçok kadın, sosyal medyada duygularını paylaştı. Yeşim Salkım da bu duruma kayıtsız kalamadı.

662d5c8f446a1a97b01610d9.webp

Yeşim Salkım, "Kadınların ahından kurtulan olmadı daha" paylaşımıyla dikkat çekti. Bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu cesur paylaşımı nedeniyle birçok takipçisi ona "Cesur kadın" yorumları yaptı.

640xauto-003.webp

NE OLMUŞTU

HELİKOPTER HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE SERT İNİŞ YAPTI

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin içinde bulunduğu helikopter Pazar günü akşam saatlerinde olumsuz hava koşulları sebebiyle sert iniş yaptı.

İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ ÖLDÜ

Kazadan saatler sonra bölgeye ulaşan ekipler, enkaz alanında yaşam belirtisi olmadığını açıkladı. Reuters'a konuşan İranlı yetkililer, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanını Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiğini söyledi. İran devlet televizyonu Reisi'nin ölümünü doğruladı.

AZERBAYCAN'DAN DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA YAPTI

Reisi'nin içinde bulunduğu helikopter, Pazar günü akşam saatlerinde Azerbaycan'dan dönüş yolunda kaza yaptı.

İlgili Haberler