Kızılcık Şerbeti'nin Fatih’i Doğukan Güngör'ü telaş sardı! Sarmaş dolaş yakalanınca panikledi

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih’i Doğukan Güngör'ü telaş sardı! Sarmaş dolaş yakalanınca panikledi

Kızılcık Şerbeti dizisi ve oyuncuları gündemden düşmüyor. Genç oyuncu Doğukan Güngör, Etiler'de sevgilisi ile görüntülenince, o anların yayınlanmaması için bakın ne yaptı.

Sıla Türkoğlu ile ayrıldıktan ve sette yaşadığı öpüşme skandalıyla gündeme gelen oyuncu, dansçı Aleyna Yalçın'la Etiler'de görüntülendi. Kameraların objektifine yakalanan çift, duraksadı. Güngör, "Lütfen bu görüntüleri yayınlamayalım" diyerek endişesini dile getirdi.

kapak-095330.jpg

'Kızılcık Şerbeti'nin 'Fatih'i Doğukan Güngör ve Aleyna Yalçın, birbirlerine sarılırken kamera tarafından yakalandılar.

Kameraların varlığından rahatsız olan çift, gergin anlar yaşadı. Güngör, "Başka bir röportaj yapalım ama bu görüntüleri lütfen yayınlamayalım" dedi. Sevgilisi Aleyna ise kameraların bulunduğu yerden hızla uzaklaştı.

640xauto-002.webp

NE OLMUŞTU

DOĞUKAN GÜNGÖR ÖPÜŞME KRİZİ

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin ayrıldıktan sonra ise sette öpüşme krizi yaşadığı konuşuluyordu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, bir röportajında, "Sevgiliyken dünyanın en büyük âşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor..." ifadelerini kullanmıştı.

18627354-728xauto.webp

YASAKLI MADDE SİPARİŞİ VERİRKEN POLİSE YAKALANMIŞTI

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, yasaklı madde siparişi verip teslim alırken polise yakalanmıştı.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMIŞTI

Feyza Civelek’in olayından birkaç gün sonra da Sıla Türkoğlu, alkollü bir şekilde araç kullanırken yakalandı.

Sıla Türkoğlu'nun da böyle bir haberle gündeme gelmesi sosyal medyayı hayli bir çalkaladı. Ünlü oyuncu alkol sınırını aştığı için ehliyetine 6 ay el konuldu.

İlgili Haberler