Dikkat! Pahalı saat takmak, her an gözaltına alınmanıza sebep olabilir

Dikkat! Pahalı saat takmak, her an gözaltına alınmanıza sebep olabilir
"Hollywood'un en ünlü oyuncularından biri olan Arnold Schwarzenegger, pahalı saati nedeniyle Münih Havaalanı gümrüklerinde Alman polisi tarafından gözaltına alındı."

'Teminatör' filmiyle dünyaya ün salmış Hollywood'un seçkin oyuncularından Arnold Schwarzenegger, pahalı saati nedeniyle Münih Havaalanı gümrüklerinde Alman polisi tarafından gözaltına alındı.

"Batman ve Robin", "Terminatör", "Cehennem Melekleri" ve "Komando" gibi unutulmaz filmleriyle tanınan Avusturya doğumlu Amerikalı oyuncu Arnold Schwarzenegger, bir havalimanında gözaltına alındı. Ünlü oyuncu, havalimanı kontrolünden geçerken gümrük memurları, Schwarzenegger'ın bavulundaki 20.000 Euro değerindeki saati fark etti. Alman polisi tarafından gözaltına alınan Schwarzenegger, pahalı saati nedeniyle sorgulanmak üzere yetkililere teslim edildi.

1-001.webp

Olayın ardından gümrük yetkilileri, Schwarzenegger'ın saatinin yasal sınırları aşıp aşmadığını incelemeye aldı. Bu olay, Hollywood yıldızının yaşadığı ilginç anılardan biri olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor.

2-001.webp

Bild gazetesinin elde ettiği bilgilere göre, sorgulamayı başlangıçta oldukça sakin karşılayan Schwarzenegger, daha sonra zaman ve prosedürlere sinirlendi.

3.webp

Münih Ana Gümrük İdaresi sözcüsü Thomas Meister yaptığı açıklamada, "Cezai vergi işlemlerine başladık. "Saatin ülkeye ithal edilmiş olması nedeniyle, kayıt altında bulunması gerekiyordu." dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar