Kutup soğukları Kanada'yı esir aldı: Her şey buza dönüşüyor!

Kutup soğukları Kanada'yı esir aldı: Her şey buza dönüşüyor!
Kutup soğuklarının etkisiyle kış aylarını oldukça sert hava koşullarında geçiren Kanada'da, birçok nesne donmaya başladı.

Kanada, kutup soğuklarının etkisi altında kış aylarını oldukça sert hava koşullarında geçiriyor. Bu şiddetli soğuklar nedeniyle birçok nesne donmaya başladı.

Kanada, etkisi altına alan kutup soğuklarıyla mücadele ediyor. Önümüzdeki hafta boyunca devam etmesi beklenen rekor düzeydeki soğuklar, yiyecekler dahil birçok nesnenin dışarıda anında donmasına neden oluyor.

02.webp

Alberta sakinleri, soğuk hava koşullarıyla başa çıkma çabalarının yanı sıra ilginç görüntüler yakalamak için çaba harcıyor. Havada donan yumurta, asılı kaldığı yerde buza dönüşen tuvalet kağıdı ve tabağın içinde donan makarna gibi birçok nesnenin donmuş halini sosyal medyada paylaşıyor.

1-002.webp

Kanadalılar, soğuk hava koşullarının yarattığı sıra dışı anları paylaşarak birbirleriyle etkileşimde bulunuyor. Bu doğa olayları, hem zorlu hava koşullarına karşı bir dayanışma örneği sunuyor hem de insanların mizahi yönlerini ortaya çıkarıyor.

2.jpg

Kutup soğuklarının etkisiyle donan nesneler, sosyal medyada geniş bir ilgi ve paylaşım alıyor.

3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar