‘İmar affı’ reklamını müjdeleyerek vermişlerdi! Depremin ardından yeniden gündem oldu!

‘İmar affı’ reklamını müjdeleyerek vermişlerdi! Depremin ardından yeniden gündem oldu!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi 7,7 ve 7,6 şiddetinde iki depremle sarsıldı. Arama kurtarma ekiplerinin yetersiz olduğuna dair sosyal medyadan gelen tepkilere bir de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2019 yılında hazırlamış olduğu ‘imar affı’ reklamı olay yarattı.

Türkiye’yi gece saatlerinde vuran depremden geriye harabeye dönmüş enkazlar kaldı. 6 bin 957 vatandaşın hayatını kaybettiği bu deprem pek çok ilde büyük hasarlara yol açtı. Arama kurtarma ekiplerinin yetersiz olduğuna dair sosyal medyadan gelen tepkilere bir de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı''nın 2019 yılında hazırlamış olduğu ‘imar affı’ reklamı olay yarattı.

Başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Malatya, Mersin, Elazığ ve Şanlıurfa da deprem güçlü bir şekilde hissedilirken, büyük hasarlara da neden oldu. Her geçen dakikada hem ölü sayısının hem de yaralı sayısının artığı deprem felaketi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Depremin meydana geldiği bazı bölgelere daha yardımın ulaşamadığı ise açıkça görülüyor. 10 ilde büyük hasarlara neden olan depremin ardından geriye sadece kolon ve demir yığınları kaldı.

 

Türkiye’yi yerle bir eden depremin vatandaşlara verdiği zarar sosyal medyada tartışma konusu olurken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı''nın 2019 yılında hazırlamış olduğu ‘imar affı’ reklamı ise sosyal medyada olay yarattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar