Show TV muhabiri ailesi enkaz altında olan depremzedenin isyanını yarıda kesti! Gerçeklerden bu kadar mı korkuyorsunuz?

Show TV muhabiri ailesi enkaz altında olan depremzedenin isyanını yarıda kesti!  Gerçeklerden bu kadar mı korkuyorsunuz?
Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, enkaz önünde yaptığı canlı yayın sırasında, ailesinin göçük altında olduğunu ancak kurtarma çalışması için ekiplerin hala gelmediğini söyleyen bir depremzedenin sözünü kesti. Muhabirin bu tepkisi sosyal medyada gündem olurken, Ekşi Sözlük'te de çok sayıda yorum yapıldı.

Habertürk canlı yayınına bağlanan Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, deprem alanında enkazdan çıkarıldığını söyleyen bir yurttaşla röportaj yapmak istedi.

Kendisinin enkazdan çıktığını ama ailesinin hala enkaz altında olduğunu anlatan genç kadın, "Ben enkazdan çıktım ama annem, babam ve kardeşim enkaz altında. Kaç gündür bekliyoruz, tek bir araç bile göndermiyorlar. Ben kardeşimden ses duydum, ''Abla ne olursun beni kurtar'' dedi. Hiç kimse gelmiyor asla" diye konuşurken Södekoğlu, depremzedenin sözünü keserek araya girmek istedi.

Muhabirin tepkisi sonrası depremzede şaşkınlık yaşadı. Röportajı aniden kesen Södekoğlu, ekiplerin Kahramanmaraş’ı ''karış karış gezdiğini'' anlatarak depremzedenin yanından uzaklaştı

Gelen tepkiler sonrası muhabir Södekoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, "Yayının özüne aykırı bir şekilde linç ediliyorum" dedi.

Tuğba Södekoğlu''nun açıklaması şöyle:

EKŞİ SÖZLÜK YAZARLARINDAN SHOW TV MUHABİRİNE BÜYÜK TEPKİ

Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu''nun bu tepkisine  Ekşi Sözlük yazarlarından büyük tepki geldi. 

Gelen tepkilerin bazıları şöyle:

"aaaaaaaaaaaaa!!!! bıraktı kızı gitti! bıraktı kızı gitti! çıldırıcam! allah kahretsin lan sizi.

edit: sen öyle bir hareket yaptın ki saatlerce yaptığın tüm işi sıçtın batırdın. lakin bu hareketi bir tek sen yapmadın. sen ve eşgüdümlü tüm spikerler 2 gündür aynı ayarı çekiyorsunuz canlı yayında. ne zaman birisi canlı yayında isyan patlatsa anında salak yapıp ya kaçıyorsunuz ya mikrofonları kısıyorsunuz. sen de bu akşam o salak yapanlar listesine adını altın harflerle yazdırdın.

sen merak etme, canlı canlı izledik biz yayını. tekrar link paylaşmana gerek yok. hatta yayını canlı izlediğimiz için anında gelip buraya yazdık. etrafınızda yüzlerce yıkık enkaz var oturmuşsunuz sadece tek bir binadan çıkacak insanı kameraya çekebilmek için yüzlerce yıkık bina arasından bir tanesine focuslanıyorsunuz. kendi ağzınla 3-5 kere sesimi duyan var mı çağrısı yapılırken sessiz olmam lazım demene rağmen hala aynı ses tonuyla konuşmaya devam ettin. bayağı samimisin yani işinde aynen. etiklik falan allahuekber dağlarında.

madem böyle sağlam bir gücünüz var, tek sözünüzle bakanları dize getirip o binaya 5 dakikada vinç göndertebiliyorsunuz, bırak oradaki ekipler o enkazda işini yapsın atla oradan, başında ekip olmayan başka bir enkaza geç. git onlara da yardım et. bakan hazretleri oraya da anında bir ekip göndersin. görüyoruz ki 2 gündür sistem böyle çalışıyor.

ama olmaz! enkazdan çıkacak insanların kaydınız almanız gerekir. niye? biz mutlu olucaz moral bulucaz. biz zaten öldük lan! sizin bize vereceğiniz mutlu haberle keyfimiz mi yerine gelecek!"



"az önce habertürk canlı yayınında kardeşi enkaz altında kalan bir kızın "yardım gelmiyor günlerdir çağırıyoruz" dediği an mikrofonu çekip hemen kızın yanından uzaklaştı.

çürüme bütün ülkeye yayılmış."

"şaka gibi. enkazdan çıkan bir kıza mikrofon uzattı. kız kardeşim annem babam enkaz altında ama gelen giden ekip kimse yok dediği an mikrofonu kızdan çekerek oradan uzaklaştı. sen hayrola, oraya insanların dramını göstermeye mi gittin yoksa şikayet gelince iktidara yaranmak için kaçmaya mı? bu konuyu güncel tutalım. utanmaz kadın." 

"karakter önemli bir şey. sırtını döndüğün garibin ahı umarım peşinden ayrılmaz. yemin ediyorum adını aklıma gelen her yere yazacağım, unutulmayacaksın."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar