Denizbank en düşük EYT promosyonunu 9 bin TL yaptı! İşte başvuru için son tarih

Denizbank en düşük EYT promosyonunu 9 bin TL yaptı! İşte başvuru için son tarih
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekli olacak 2 milyon 250 bine yakın vatandaş, ilk emekli maaşlarını 17-26 Nisan tarihleri arasında alacak. Denizbank, en düşük emekli maaşının zamlanmasının ardından, alınacak promosyonlarda da güncellemeye gitti.

Mustafa Balcı / Günboyu

EYT düzenlemesinin ardından, ilk kez EYT''lilere özel promosyon kampanyasını duyuran Denizbank, en düşük emekli maaşlarının 7500 TL''ye yükseltilmesinin ardından kampanyasında kapsamlı bir değişiklik yaptı. 

SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt tarafından yapılan duyuruda, EYT''lilerin ilk emekli maaşlarını 17-26 Nisan tarihleri arasında alacağını belirtilmişti. Maaş gününü iple çeken 2 milyon 250 bin vatandaş, Nisan ayında çok sayıda ödeme almaya hak kazanacak. 2000 TL''ye yükseltilen bayram ikramiyeleri ile Nisan maratonunu açacak olan EYT''liler, maaş, emekli promosyonu ve kıdem tazminatı ödemelerinden de nisan ayında yararlanabilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın, 22 Mart tarihinde yaptığı duyuruda, en düşük emekli maaşının 5500 TL''den 7500 TL''ye yükseltildiği belirtilmişti. Söz konusu gelişmenin ardından, bankalar tarafından özel bir değişikliğe gidilmemiş olsa da , alınacak taban aylık tutarı değiştiği için tüm bankaların emekli müşterilerine yönelik ödeyeceği en düşük promosyon tutarı da değişiklik göstermiş oldu.

EN DÜŞÜK EMEKLİ PROMOSYONU 9 BİN TL OLDU

Denizbank, EYT''li müşterilerine özel olarak tanıttığı kampanyada, normal şartlarda ödenecek promosyonun 2 katını ödemeyi vaad ederken, 7500 TL emekli maaşı alan müşteriler toplamda 9000 TL, 10000 TL''nin üzerinde maaş alan emekli müşteriler ise toplamda 10 bin TL promosyon kazanmış olacak. 

EYT''LİLER NASIL PROMOSYON BAŞVURU YAPACAK?

E-Devlet üzerinden ya da SGK Müdürlükleri aracılığıyla yapılan başvurularda emekli adayları, istemeleri halinde maaşını alacakları bankayı başvuru esnasında belirtme hakkına sahip. Bu başvurularda Denizbank''tan aylık almak istediğini söyleyen EYT''liler, daha sonra bankaya müracaat ederek hızlıca hesap açabilecek. 

3 yıl boyunca maaşını başka bir kuruma taşımayacağına yönelik söz verecek olan emeklilere, bu süre zarfında bir defaya mahsus olmak üzere 9000 ile 10000 TL tutarlarında promosyon ödemeleri yapılacak. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar