Demet Akalın'dan skandal sonrası alkışlanacak bağış

Demet Akalın'dan skandal sonrası alkışlanacak bağış
Dün Boğaz'da bir mekanda sahne alan Demet Akalın, konser gelirini Mehmetçik vakfına bağışlıyor. Son zamanlarda şampanya olayı ile canı bir hayli sıkkın olan Demet Akalın'ın bu hareketi gönülleri fethetti.

İstanbullu sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Demet Akalın, konser gelirini Mehmetçik vakfına bağışlayacağını açıkladı. Şampanya skandalının ardından sevenlerinin gönlünü bir nebze alan Demet Akalın, bu anlamlı desteği ile herkesi sevindirdi.

Demet Akalın o görüntüleri görünce çıldırdı! Sosyal medyada gündem oldu!

Bir haftadır garsonun başından aşağıya beğenmediği şampanyayı döktüğü için eleştirilen ünlü şarkıcı Demet Akalın, Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde sahne aldı.

TÜM GELİRİ BAĞIŞLADI

Boğaz’ın muhteşem atmosferinde unutulmayacak bir şova imza atan sanatçı, sahnesinin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Demet Akalın''a büyük tepki! - Son Dakika Magazin Haberleri

HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETTİ

Akalın, “Kulüp”, “Çalkala” ve “Bi Daha” şarkılarını art arda seslendirdiği sahnesinin açılışında mekânı hıncahınç dolduran hayranlarına “Bir kere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum en büyük teşekkür sizin...” sözleriyle seslendi.

Demet Akalın''ın, kafasına şampanya döktüğü garson: ''Espri amaçlıydı,  aşağılık bir durum içermiyor'' - 03.08.2022, Sputnik Türkiye

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar