Demet Akalın’dan arkadaşına üstü kapalı gönderme!

Demet Akalın’dan arkadaşına üstü kapalı gönderme!
Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, bu sefer de Cemal Süreyya’nın bir sözünü paylaşarak arkadaşına üstü kapalı bir şekilde gönderme yaptı. İhanet konulu bir yazıyı paylaşan Demet Akalın, o söz için “Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kankama ithafen yazılmıştır" dedi.

Son zamanlarda içki skandalıyla gündeme gelen Demet Akalın, bu sefer de isim vermeden yakın arkadaşına yaptığı gönderme ile olay oldu.

ACI İÇİN ŞİDDETE GEREK YOKTUR

Gündeme dair yaptığı paylaşımların yanı sıra verdiği tepkilerle da sık sık magazin gündeminde yer alan Akalın, Twitter hesabından "Birçok erkek hayatındaki insana şiddet uygulamadığı için iyi biri olduğunu düşünür ama acı için şiddete gerek yoktur... Aldatmak acıtır, hakaret acıtır, sessizlik acıtır, yalanlar acıtır. İyi bir insan gibi davranan zalim bir erkekten daha tehlikeli bir şey yok" sözünü paylaştı.

Demet Akalın ''Kankama ithafen yazılmıştır'' dedi ortalık karıştı

OKAN MI DİYE SORMAYIN

Akalın paylaşımına "Huylu huyundan vazgeçmiyor. Günün sözü hatta son 1 ayın. Kankama ithafen yazılmıştır, Okan mı diye sormayın" dedi. Akalın''ın bu sözleri kime söylediği ise merak konusu oldu.

Kimse param yok demesin herkes tatilde'' diyen Demet Akalın, tepkiler  sonrası özür diledi - Magazin haberleri – Sözcü

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar