Berdan Mardini'den Demet Akalın'a insanlık dersi

Berdan Mardini'den Demet Akalın'a insanlık dersi
Geçtiğimiz hafta garsonun başından aşağıya şampanya döken Demet Akalın, haftalardır konuşulmaya devam ediyor. Akalın'a tepkiler çığ gibi büyürken, Berdan Mardini de bu olaya sessiz kalmadı. "Bizim faydalı insan olmamız lazım" diyen Mardini, Akalın'ı hedef aldı.

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, Demet Akalın''ın şampanya olayına sessiz kalmadı. Akalın''a oldukça sinirlenen Mardini''nin yıllar önce bir televizyon programında Akalın ile laf dalaşına girmiş olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Önceki gün Nişantaşı''nda objektiflere yansıyan Mardini, olay hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. 

Berdan Mardini, sözleriyle yine Demet Akalın''ı kızdıracak

"Bu tarz insanların topluma ne faydası var?"

"Sadece Demet Akalın nezdinde konuşmak istemiyorum ama bu tarz durumları görünce üzülüyorum. Tomarla para kazanan bu insanların bu topluma ne faydaları var sormak istiyorum. "Bizim faydalı insan olmamız lazım. "Yanındaki 3-5 kişiye ekmek vermekle sanatçı olunmuyor. Bizlerin topluma, ülkemize en faydalı insanlar olmamız lazım"

Berdan Mardini kimdir, kaç yaşında? Berdan Mardini biyografisi... - Magazin  Haberleri - Milliyet

"SANATÇI DEDİĞİN ÖRNEK TEŞKİL EDER"

"Birkaç isim dışında topluma fayda sağlayıp da insanlara iş imkanı kim sağlıyor sormak istiyorum. Sanatçı dediğin örnek teşkil etmesi gerekiyor. Ama bu Türkiye''mizde ne yazık ki farklı işliyor! Ve ne acıdır ki böyle yapan el üstünde tutuluyor! Öyle bir süreçten geçiyoruz ki milletin derdi işken, ekmekken bunların derdi goy goy, bunların derdi savurganlık ne yazık ki!"

Demet Akalın''dan kıyafetini eleştiren Fatih Ürek''e cevap: Rüküş değil  edepliyim

DEMET AKALIN YILLAR ÖNCE CEVAP VERMİŞTİ

Berdan Mardini''nin bu açıklaması, yıllar önce Demet Akalın''la konuk olduğu İbo Show''u akıllara getirdi. Demet Akalın, programda Mardini''yi "Seni kale almıyorum" diyerek bütün Türkiye''nin önünde bozmuştu.

Berdan Mardini: Sevgilimin bakımlı olması şart – Katkısız Haber

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar