Cumhurbaşkanı Erdoğan en büyük sıkıntıyı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan en büyük sıkıntıyı açıkladı
Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En büyük sıkıntı hayat pahalılığı. Yılbaşından itibaren hedeflerimizin somut neticelerini almaya başlayacağız" dedi.

Ülkenin ekonomik sıkıntılarıyla ilgili açıklamada bulunan Erdoğan yılbaşından sonra ekonominin düzene gireceğini belirtti ve şöyle konuştu:

"Önümüzdeki en büyük sıkıntı ekonomide yaşadığımız hayat pahalılığı meselesidir. Esasen beklenmedik bir takım gelişmeler, uyguladığımız programların süresini uzatmalıydı. Bu meseleleri geride bıraktık, bırakıyoruz. Yılbaşından itibaren hedeflerimizin somut neticelerini almaya başlayacağız.

Türkiye''yi vesayetle, ekonomik tuzaklarla dize getiremeyenlerin toplum mühendisliğinden medet ummasını da acı bir şekilde gülümseyerek izliyoruz.

Güya müttefik olduğumuz ülkelerin Türkiye''ye yönelik düşmanca tavırları veya bu tür tavırları sergileyenlere verdikleri destekler canımızı sıkıyor.

Ülkemize yönelik tehditlerle mücadele ederken içinde yer aldığımız ittifaklarla bağlantımızı koruyoruz. İlişkilerimizin toplamındaki kar ve zarar hanesine bakarak hareket ediyoruz, bir yandan da ihtiyaçlarımıza uygun yeni ortaklıklar kurmayı ihmal etmiyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar