AKP'de taşlar yerinden oynadı: Toplu istifa edip Millet İttifakı'na geçecekler

AKP'de taşlar yerinden oynadı: Toplu istifa edip Millet İttifakı'na geçecekler
Erdoğan dün ani bir toplantı kararı alarak, AKP'li kurmaylar ile seçim hakkında flaş bir görüşme gerçekleştirdi. Bu toplantının etkileri sürerken, bugün ortaya düşen iddia AKP'yi birbirine kattı. Saatler önce gazeteci Canan Kaya AKP’li 6 milletvekilinin Demokrat Parti’ye (DP) geçeceğini iddia etmişti. İddialarla ilgili Demokrat Partili üst düzey bir yetkiliden açıklama geldi.

Erdoğan''ın dün AKP''li kurmaylar ile yaptığı toplantıya dair yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Gazeteci Canan Kaya kendi Twitter hesabından yaptığı duyuruda AKP''li 6 vekilin Demokrat Parti''ye geçmek için görüşmeler yürüttüğünü belirtmişti.

Demokrat Parti''li üst düzey bir yetkiliden iddiaları doğrular nitelikte konuştu.

AKP''li 6 milletvekilinin Demokrat Parti''ye geçmek için görüşmeler yürüttüğüne dair iddialarda bulunan gazeteci Canan Kaya DP''li kaynakların görüşmeleri doğruladığını ifade etmişti. Canan Kaya’nın sosyal medya üzerinden duyurduğu haberle ilgili açıklama Cumhuriyet’in haberine göre Demokrat Parti''li üst düzey bir yetkiliden geldi.

DP’Lİ ÜST DÜZEY YETKİLİ İDDİALARI DOĞRULARI

Canan Kaya sosyal medya hesabından iddiasını “Önceki gün AKP''li 6 vekilin Demokrat Parti''ye geçmek için görüşmeler yürüttüğü söylentisi gündeme gelmişti. Bu iddiayı sorduğum DP kaynakları, doğrudan olmasa da partiye yakın kişiler aracılığıyla bu yönde bir görüşme talebinin kendilerine iletildiğini doğruladılar.” İfadeleriyle paylaştı. Bu iddialar karşısında konuşan DP’li üst düzey yetkili AKP''den DP''ye geçmeyi umut edenlerin olduğunu ve DP''nin herkesle olduğu gibi AKP ile de iletişiminin bulunduğunu aktardı. DP’li yetkili ayrıca "Türkiye''ye fayda sağlamak isteyen herkese kapımız açık" diye konuştu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar