Cumhurbaşkanı adayı olacak mı İmamoğlu’ndan dikkat çeken cevap

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı İmamoğlu’ndan dikkat çeken cevap
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Bir dahaki cumhurbaşkanlığı seçiminde aday mısınız?” sorusuna verdiği cevap dikkat çekti.

Tüm Türkiye’nin ve partilerin dört gözle beklediği 31 Mart’a sayılı günler kaldı. Partilerin adayları mitinglerde son hünerlerini sergilemeye devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da son anketleri değerlendirerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.

İstanbul için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğini ifade eden İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurum'a destek vermek için sahaya indiğini vurguladı.

“KEŞKE ADAY OLSAYDIM DEDİNİZ Mİ?”

Cumhuriyet’ten İklim Öngel’in haberine göre İmamoğlu “2023 Mayıs seçiminde adaylar arasında adınız vardı. Tüm yaşananları gördükten sonra “Keşke aday olsaydım” dediniz mi?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

Ekrem İmamoğlu, riske dikkat çekti ve uyardı: 'Eğer İstanbul kaybedilirse Türkiye’nin direnci çöker'

Biz geçmişi konuşarak değil, geleceği planlayarak zamanımızı kullanırız.

“BİR DE ANLAMI YOK”

“Aday olsaydınız kazanır mıydınız?” sorusunu yanıtlayan İmamoğlu “Ben mütevazı bir insanım. Kendimle ilgili nasıl böyle bir şey diyebilirim. Bir de anlamı yok yani. Yaşanmamış bir şeyin sonucunu ben nasıl bileyim” dedi.

“İSTANBUL’A DAİR GÜÇLÜ, BÜYÜK HAYALLERİM VAR”

Bir dahaki cumhurbaşkanlığı seçiminde aday mısınız? diye sorulan İmamoğlu’nun bu soruya verdiği cevap ise dikkat çekti: Benim İstanbul’a dair öyle güçlü öyle büyük hayallerim var ki onları gerçekleştirme rüyasından başka rüya görmüyorum. Planlama önemlidir ama planı yapan sadece insanlar değildir. Hayatın da kendi planları vardır. 4 yıl sonraki bir olay için bugünden yorum yapmak bana anlamlı gelmez.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar