Vicdansız anneler araba satar gibi bebeklerini satışa çıkardılar insanlık ne hale geldi

Vicdansız anneler araba satar gibi bebeklerini satışa çıkardılar insanlık ne hale geldi
Kırıkkale’de bir anne evlilik dışı dünyaya gelen 55 günlük kız bebeğini sosyal medya üzerinden “Borçlarım var, doğumda çok para harcadım” notuyla birlikte satışa çıkardı. Detayları “Bu nasıl anne” dedirtti.

Maddi durumu olmayan kişilerin organ nakli için sıra bekleyen hastalara karaciğer, böbreklerini parayla sattığı ilanlar daha önce çok konuşulmuş gündem olmuştu.

Şimdi de evlilik dışı ilişki yaşayan kişilerin doğurdukları bebekleri internet üzerinde satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Yeni Doğan Bebek Mesajları - Yeni Doğan Bebek İçin Sözler

Cumhuriyet’ten Mehmet İnmez’in haberine göre Kırıkkale’de bir anne 55 günlük kız bebeğini 100 bin TL karşılığında internette satışa çıkardı.

Vicdansız anne ilanı verirken de “Borçlarım var. Hamilelik ve doğum sırasında çok para harcadım. Sıkıntıları ve bebeği aileme anlatamadım. Tek şartım 100 bin TL. Bebeği istediğiniz yere getirim” notunu yazdı.

Yeni Doğan Bebeğe Emzik Verilir Mi? – Bebaby - Anne ve Bebek Eğitimi

Yine başka bir anne de 40 günlük bebeğini para karşılığında satmak için ilan vererek ücreti yüz yüze belirleyeceğini belirtti.

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek ne anlama gelir? Rüyada yeni doğmuş bebeği emzirmek ne anlama gelir? Rüyada yeni doğmuş bebek rüya tabiri nedir? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Öte yandan Antalya’da ise 23 yaşındaki hamile bir kadın doğumuna 30 gün kalan kız bebeğini satışa çıkararak 110 bin TL ücret istedi. Doğum masraflarını alıcının ödemesi gerektiğini belirten kadın ultrason fotoğraflarını da paylaştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar