Milli voleybolcudan skandal gece! Ünlü şarkıcı açıkladı sahneye atlayıp...

Milli voleybolcudan skandal gece! Ünlü şarkıcı açıkladı sahneye atlayıp...
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve şarkıcı Melsum Erdost arasında yaşanan olayın detayları gün yüzüne çıktı. İddiaya göre, Kadıköy'deki bir mekanda gerçekleşen olayda, Karakurt, Erdost sahnedeyken zorla elinden mikrofonu almaya çalıştı.

Melsum Erdost'un paylaşımına göre, olay gecesi Karakurt, sahneye çıkarak Erdost'un performansını engellemeye çalışmış ve mikrofonu zorla almaya çalışırken Erdost'un dudağına mikrofonun çarpması sonucu yaralanmış.

Erdost, yaşanan bu durumu, "Gün yüzüne çıkmasaydı bu konuyu ben açık etmicektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı evet dün akşam böyle bir durum yaşandı.. Kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şuan dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır" sözleriyle ifade etti.

Olayın ardından Karakurt'un güvenlik görevlileri tarafından mekandan çıkarıldığı belirtilirken, Karakurt'tan henüz bir açıklama gelmediği öğrenildi. Bu olay, spor ve müzik camiasında geniş yankı uyandırdı.

vnslkvn-yyhc-cover-jpg.webp

EBRAR KARAKURT KİMDİR

Spor kariyerine 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde başlayan Ebrar Karakurt, hızlı bir yükseliş sergileyerek adını Türk voleyboluna altın harflerle yazdırdı. VakıfBank formasıyla geçirdiği iki senede hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşayan Karakurt, U23 Milli Takımı ile Dünya Şampiyonluğu elde etti. Ayrıca, U18 Milli Takımı'yla katıldığı Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünü kazandı. 2018'de VakıfBank A Takımı'na yükselen sporcu, kariyerinin bu aşamasında 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Mayıs 2021'de, İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara ile iki yıllık bir sözleşme imzalayan Karakurt, uluslararası alanda da adından söz ettirmeye başladı.

Kariyerindeki bir sonraki adımı 2023 yılında atan Karakurt, Rusya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından JVK Lokomotiv (Kaliningrade)'e transfer oldu.

2023'te Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ile FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşayan Ebrar Karakurt, ülkesinin voleybol arenasında parlayan yıldızlarından biri olarak yer almaya devam ediyor.

melsum-erdost-kimdir-melsum-erdost-kac-yasinda-16912952-2647-m.png

MELSUM ERDOST KİMDİR

Melsum Erdost, müzik eğitimini tamamladıktan sonra sesini "Ben Söylerim" adlı şarkı yarışmasıyla duyurdu. Erdost, katıldığı bu yarışmada hem jüri üyelerini hem de izleyicileri etkilemeyi başardı. Daha önce "O Ses Türkiye" yarışmasına da katılan Erdost, 1996 yılında İstanbul'da doğmuş olup, baba tarafından Karslı ve İstanbul'un Eyüp ilçesinde yaşamını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar