Kısmetse Olur skandallarıyla yine gündemde! Sevgilisini dövdü sonra...

Kısmetse Olur skandallarıyla yine gündemde! Sevgilisini dövdü sonra...
Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programı YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü olarak yeniden izleyiciyle buluşan program gündemden düşmüyor. Yarışmacılar arasına yeni katılan Furkan Can Ağca hakkında bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, yarışmacı sevgilisini döverek nude fotoğraflarını ifşa etti.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ve yarışmacıları program başladığı günden beri gündemdeki yerini kaybetmiyor. Yarışmacılar arasına yeni katılan Furkan Can Ağca hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre yarışmacı sevgilisini döverek uygunsuz fotoğraflarını paylaştı. Gündeme gelen bu iddialara  gündemdeyken Kısmetse Olur''un damat adayı Furkan bakın ne cevap verdi.

Daha önce Kısmetse Olur programıyla bir döneme damga vuran yarışma şimdi ise Kısmetse Olur Aşkın Gücü olarak yeniden başladı ve başladığı ilk günden bu yana skandallarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Yarışmadaki estetikli kadın yarışmacılar kadar erkek damat adaylarda skandallarla gündemde olan yerini alıyor. Programa sonradan katılan damat adayı olan Furkan Can Ağca da hakkında çıkan iddialarla gündemde. Ağca''nın geçtiğimiz aylarda sevgilisini öldüresiye dövdüğü ve çıplak fotoğraflarını ifşa ettiği iddia ediliyor.

İDDİAYA GÖRE DÖVÜP FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılan damat adayı Furkan Can Ağca''nın sevgilisi Gülden Kaygın iddiaya göre, öldüresiye darp edildiğini ileri sürerek geçtiğimiz aylarda Ağca''dan şikayetçi oldu. Boynunu sıkan Furkan Can Ağca''dan otel görevlileri sayesinde kurtulan Gülden Kaygın, müstehcen fotoğraflarını paylaşmaması için sevgilisinin kardeşine bir de para göndermiş. Ancak yine de fotoğraflar ifşalanmış.

İddialar sonrasında Kısmetse Olur Furkan hemen bir açıklama yaptı. Furkan Ağca, iddiaları yaptığı açıklamayla kabul etmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar