Kısmetse Olur'da tansiyon yükseldi!

Kısmetse Olur'da tansiyon yükseldi!
5 yıllık aranın ardından YouTube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında kavga çıktı. Dün yayınlanan bölümünde Zeyd, Oğulcan’ın kız arkadaşını kucağına alıp havuza atınca ikili arasında tansiyon yükseldi. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, sunucu Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü ilk başladığı günden bu yana programda yaşanan skandallarla gündemde yerini kaybetmiyor. Dün yayınlanan bölümde Zeyd ve Oğulcan arasında tartışma çıktı. Oğulcan''ın kız arkadaşı Cansel''i kucağına alarak havuza atan Zeyd''in "Sevgilini ödünç aldım" sözleri tansiyonu yükseltti. İkili arasında temaslı bir kavga yaşanırken arya giren diğer damat adayları, ortamı yumuşatmaya çalıştı. Günün sonunda programın sunuculuğunu yapan Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.

ZEYD CANSEL''İ KUCAĞINA ALIP HAVUZA ATLADI
Önceki gün yayınlanan bölümünde yapılan yılbaşı partisinde eğlenen Zeyd, Oğulcan’ın sevilisi Cansel''i kucağına alarak havuza atlamıştı. Zeyd''in bu hareketine tepki gösteren Oğulcan, "Bazı karaktersiz herifler sevgilimi ödünç alabileceğini düşünüyor" ifadelerini kullandı.

ZEYD, “SEVGİLİNİ ÇALDIM”
Zeyd ise karşılık olarak "Karaktersiz derken... Cansel için buradan seninle kavga etmeyeceğim. Sen korkuyorsun. Tepkini havuzun başında gösterecektin. Ben erkek erkeğe havuza atlamak istemiyorum. Sevgilini ödünç çaldım kardeşim. Sevgilini çaldım, bu kadar basit" dedi.

Zeyd''in sözlerine sinirlenen Oğulcan ise, "Şu elimin yarısı yeter sana. Böyle bir program olmasa sen olmazsın. Benim sevgilim dediğim kadına bunu yapamazsın. Senin gibi bir insan burada ne işi var anlamıyorum. Sen böyle şeyler yapan bir gerizekalısın" diyerek tepki gösterdi.

TEMASLI KAVGA ÇIKTI
İkili arasındaki tartışma büyüğünce Zeyd ve Oğulcan birbirinin üzerine yürüdü. Yasak olmasına rağmen birbirine temas eden ikilinin arasına diğer yarışmacılar girdi. Oğulcan evin bahçesine çıkartılırken kapıda yapım ekibinden görevliler geldi.

Eve bir koruma eşliğinde gelen Öykü Serter ise yarışmacılar kuralları hatırlatarak uyarı cezası aldıklarını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar