Caner Öner yeni şarkısı “Bul Beni” dinleyicileriyle buluştu

Caner Öner yeni şarkısı “Bul Beni” dinleyicileriyle buluştu
Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşan Caner Öner, yeni tekli çalışması “Bul Beni” şarkısıyla ruhlara dokunuyor.

Söz, müzik ve düzenlemesi tüm şarkıları gibi Caner Öner’e ait olan Caner Öner’in ‘Bul Beni’ adlı son şarkısı, bekleyen, her daim beklemeye devam etse de sanki hiç zaman geçmiyordu. Sonra bir bakmışsın beklerken ardından, 1000 yıl var gibi gelişine’ der gibi tüm sözleri ruha işliyor.

Hayatın döngüsü içerisinde hiç gelmeyecek birini beklemenin tinde yarattığı rahatsızlığı ve özlemi anlatan ‘1000 yıl’ şarkısı; günlerin, ayların, yılların bedende bıraktığı yorgun ümitsizliği ve geçmeyen hasret sancılarını ayna gibi yansıtıyor.

CANER ÖNER BUL BENİ ŞARKI SÖZLERİ

Yorma sen kendini
Bu hikâye hiç bitmesin
Kaybet sen kendini
Arasam dursam boş yere
Bakmasan da göklere
Dünyanın en güzel yerinde dinlenirim
Ama
Bu yoldan geçmemişsin
Bu izler senin değil
Gel, bul beni
Bul beni, bul
Bu yoldan geçmemişsin
Bu izler silik gibi
Gel, duy beni
Duy beni, duy
Arıyorum
Bu güneş hiç batmasa
Rüzgâr izini saklasa
Gözlerin görmese
Ruhum değse kalbine

CANER ÖNER KİMDİR?

1999 yılında müzik hayatına başlayan ve henüz 15 yaşında olan Caner Öner, o dönemlerde yaşadığı dünya sorunlarını anlatan projelerle müzik hayatına başladı ve ilk bestelerini yaptığı Mekanik isimli thrash metal grubunu kurdu. Bu proje Megadeth, Gojira, Pentagram, Testament gibi bir çok dünya devi isimle aynı sahneyi paylaşan Mekanik, 2012, 2014 ve 2017 yıllarında 3 albüm ve bir çok single paylaştı. Söz ve besteciliğinin yanı sıra, bas gitar ve vokaliyle sahnede oldu.

2018 yılına geldiğinde yazdığı sözler daha kişisel meselelere dönüşmesinden sonra Caner Öner projesine start verdi. İnsanların bir çoğunun ortak hüznü, mutluluğu veya ortak sorununu anlattığı şarkılarını, Pentagram grubundan tanıdığımız değerli müzisyen Gökalp Ergen prodüktörlüğünde, 2019 Eylül ayında “Duyamadım” ve“Zorlama” adlı parçalarıyla çıkış yaptı.North İstanbul studyosunda yapılan kayıtların, miks & mastering çalışmalarını Arın Baykurt yaptı. Dolu dolu geçirdiği 2020 yılında “Karnaval”, “Sözüm Geçmedi” ve “Büyü Bozuldu” adlı akustik parçalarını yayınladı.

İlk klip çalışmasını Sinan Koçak ve Barbaros Isıgöllü’nün yönetmenliğinde “Duyamadım” adlı parçasına yaptı. Sonrasında “Büyü Bozuldu” adlı tekliğine karantina konseptli bir klip çekti. 2020 yılında hız kesmeden çalışmalarına devam eden Caner Öner, “Buraların Yabancısıyım” ve yılın son zamanlarına doğru da “Elveda” adlı parçasını yayınladı. Caner Öner, 2021 yılından da “Hala Onun Kokusu” ve sokak hayvanlarının yaşadığı zorlukları anlatan “Burası benim evim “ adlı parçasını yayınladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar