Rock müziğinin sevilen ismi paylaşımıyla hayranlarını yıllar öncesine götürdü

Rock müziğinin sevilen ismi paylaşımıyla hayranlarını yıllar öncesine götürdü
Rock müziğinin sevilen ismi Teoman, sosyal medya hesabından Ramazan Bayramına özel bir paylaşımda bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Ünlü şarkıcı Teoman, Ramazan bayramına özel olarak Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Paylaşımıyla takipçilerine nostalji yaşattı. İşte o fotoğraf...

Rock müziğinin sevilen ismi Teoman paylaşımına şu notu düştü: Pazar günleri, Sahaflar’ın orda, Beyazıt’ta sokak pazarları kuruluyor, oralarda sinema makinelerini seyredip, para biriktiriyorum; bayram harçlıklarımı, amcalarımın verdiği harçlıkları. Sonunda annemle gidiyoruz Beyazıt’a, küçücük, çok hafif, kırmızı, gri plastik bir sinema makinem var artık: Süper 8. Eve zor varıyorum, hemen tornavidayla aletin içini açıp dişlilere yağları sürüyorum. “Şarlo” filmini takıyorum, o da ne! Makinem çalışmıyor. Daha doğrusu çalışıyor da, iki saniye çalışıp bir dakika tutukluk yapıyor. Ölmek istiyorum! Ne yapsam olmuyor.


Diğer hafta makineyi geri götürüyoruz, adam içini açıyor, “Buna yağ mı koydunuz?” diyor. Meğer bütün dişlileri plastikmiş, mahvetmişim makineyi yağ koyarak. Kalbim parçalanıyor, vıcık vıcık yağ var. Adam bir bezle ince ince siliyor yağları. Evde takılıyor hâlâ makinem. Hiçbir işe yaramıyor. Sürekli yağlarını siliyorum dişlilerin, hâlâ parlak parlak her yeri makinenin, arınmıyor yağ bir türlü. Şarlo gözüküyor ama iki saniye hareket edip duruyor. Mutsuzluktan öleceğim! Tekrar bir para biriktirme olayına giriyorum, önümde uzun bir zaman var sinema makinesine sahip olabilmem için.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar