Bursa'da seçim tartışması can aldı! Başka adayı destekleyeceğini söyleyince olanlar oldu

Bursa'da seçim tartışması can aldı!  Başka adayı destekleyeceğini söyleyince olanlar oldu
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, iddiaya göre yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği gerekçesiyle amcasının oğulları tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, iddiaya göre yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği gerekçesiyle amcasının oğulları tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti. Saçmaların isabet ettiği bir çocuk ve 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

0x0-bursada-secim-tartismasi-can-aldi-kuzenler-arasinda-kavga-cikti-1-olu-2-yarali-1711863167753.webp

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Taşpınar Mahallesi'nde saat 22.00 sularında meydana geldi. Mahallede, 3 muhtar adayından 2'si olan Yusuf Yiğit, akrabası olmayan bir adayı desteklediği için yakınlarının tepkisiyle karşılaştı.

Yiğit, bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe katıldı ve burada amcasının oğulları E.Y. ve M.Y. ile karşılaştı. Tartışmanın ardından E.Y. ve M.Y., araçlarından aldıkları pompalı tüfekle Yusuf Yiğit'e ateş etti. Yiğit ağır yaralanırken, saçmaların isabet ettiği Simge Ertaş ve 3 yaşındaki G.A.B. hafif yaralandı.

0x0-bursada-secim-tartismasi-can-aldi-kuzenler-arasinda-kavga-cikti-1-olu-2-yarali-1711863167844.webp

Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak, Yusuf Yiğit kurtarılamadı. Hafif yaralananlar ise hastanelere kaldırıldı.

BURSA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Olayın ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayın titizlikle soruşturulduğu ve şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. Soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi.

752x395-bursada-secim-tartismasi-can-aldi-kuzenler-arasinda-kavga-cikti-1-olu-2-yarali-1711863143199.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar