Oyunu kullanan YSK Başkanı Ahmet Yener’den ilk açıklama

Oyunu kullanan YSK Başkanı Ahmet Yener’den ilk açıklama
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçimler için oyunu kullandı. Oy sonrası açıklama yapan Yener şuan süreçte bir sorun yaşanmadığını belirtti.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, bugün seçmen kimliğiyle sandık başına giderek oyunu kullandı.

Yener oy verme merkezinin girişinde kendisini bekleyen basın mensuplarına durum hakkında bir açıklamada bulundu.

YSK Başkanı Ahmet Yener Ankara'da oyunu kullandı

Yener yaptığı açıklamada "Şu an itibarıyla, ülke genelinde oy verme işlemleri sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Umarım, gün sonuna kadar bu süreç aynı şekilde devam eder ve oyların sayımına geçebiliriz. Ben şimdi kendi oylarımı kullanmaya gidiyorum" dedi.

AHMET YENER KİMDİR?

13 Nisan 1966, Beypazarı doğumlu Ahmet Yener, hukuk ve yargı alanındaki uzun ve başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. Ankara İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra, hukuk alanındaki akademik yolculuğuna İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etti ve 1989 yılında buradan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından askerlik görevini Ankara'da kısa dönem olarak tamamlayan Yener, meslek hayatına Ankara'da hakim adayı olarak adım attı.

aa-20240331-34140757-34140754-ysk-baskani-ahmet-yener-1.jpg

Kariyeri boyunca Baykan, Yığılca, Sivrihisar, Osmaniye ve Kırıkkale'de hakim olarak görev yapan Yener, 22 Aralık 2011 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilmiş ve halen Yargıtay Onuncu Hukuk Dairesi Üyesi olarak kariyerine devam etmektedir. Yener, iş hukuku alanında derinleşmiş bilgisiyle dört önemli esere imza atmıştır: "İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarından Kaynaklanan Tazminat Davalarında Görev ve Yetki", "İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarından Kaynaklanan Manevi Tazminat Davaları", "İş Kazası ve Meslek Hastalığı" ve "İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarından Kaynaklanan Maddi Tazminat Davaları". Bu çalışmalarıyla, iş hukuku alanında önemli bir kaynak oluşturmuştur.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar