Bu ülkede teknik direktör yok: Tansu Sarı yazdı...

Bu ülkede teknik direktör yok: Tansu Sarı yazdı...
Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, RAMS Başakşehir'i ağırladı. Trabzonspor Başakşehir ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Tansu Sarı Trabzonspor-Başaksehir maçını yazdı.

BU ÜLKEDE TEKNİK DİREKTÖR YOK

Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun takımını sahadan çekmesiyle İstanbulspor maçını "hükmen kazanan Trabzonspor, bu kez Akyazı'da Başakşehir'i ağırladı..

Bordo-mavililerde İstanbulspor maçının kadrosu bozulmazken dün sakat olduğu açıklanan Abdülkadir Ömür'ün bugün forma giymesi şaşırttı..

Konuk Başakşehir'deyse 3-1 kazanılan Sivasspor mücadelesinden farklı olarak cezalı Deniz Türüç'ün yerine Serdar Gürler görev yaptı...

İlk yarıda kaleciler Uğurcan Çakır ve Volkan Babacan'ı zorlayacak yere yatıracak tehlikeli bir atak yaşanmazken 2 gol ve 1 direkten dönen top vardı..

Dakikalar 11'i gösterdiğinde sağ kanattan Joao Figueiredo'nun Eren Elmalı'yı ekarte edip sol ayağıyla yaptığı ortada yakın kale direği yakınlarında Dimitrios Pelkas rakibi Jens Stryger Larsen'den önce kafayı çakınca Başakşehir Akyazı'da 1-0 öne geçti..

Skor olarak geriye düşen Trabzonspor'da golcü Paul Onuachu'nun kafa vuruşu üst kale direğinden dönerken, 34'üncü dakikada Edin Visca'nın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Başakşehir'in Brezilyalı stoperi Leo Duarte rakipleri Paul Onuachu ve Batista Mendy'nin arasında adeta tost olup yerde kaldı.. Seken topa penaltı noktası yakınlarından gelişine vuran Batista Mendy'nin vuruşu kaleci Volkan Babacan'ın müdahalesiyle sağ direğin içine çarpıp filelere gidince Trabzonspor Başakşehir karşısında soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti..

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı 2'nci yarıda Danimarkalı sağ bek Jens Stryger Larsen'in yerine oyuna Mehmet Can Aydın'la başlarken, bordo-mavili ekipte Anastasios Bakasetas'ın uzaklardan vuruşunu kaleci Volkan Babacan güçlükle önledi, Edin Visca ise kaleyi bulamadı..

Oyunu Başakşehir yarı alanına yıkan Trabzonspor'da Edin Visca ile başlayan ataklarda Mahmoud Trezeguet'nin vuruşunu Başakşehir kalecisi Volkan Babacan yine güçlükle uzaklaştırırken, Anastasios Bakasetas'ın sol çaprazdan vuruşu az farkla auta gitti..

Konuk Başakşehir'deyse Joao Figueiredo'nun uçarak yaptığı kafa vuruşu az farkla auta giderken Teknik Direktör Çağdaş Atan Cezayirli yıldızı Mehdi Abeid'in yerine Emirhan İlkhan'ı oyuna aldı..

Başakşehir adına oyun Danijel Aleksic'i istiyordu ancak Teknik Direktör Çağdaş Atan adeta ayakta uyuyordu... Trabzonspor'da sahanın en iyisi Paul Onuachu 71'de kenara gelirken Enis Destan oyundaydı.. Ardından Edin Visca ve Abdülkadir Ömür oyundan çıkarken, Nicolas Pepe ile Enis Bardhi galibiyet umudu olarak içeri atıldı..

Başakşehir'de biz Danijel Aleksic'i beklerken, Teknik Direktör Çağdaş Atan Leo Dubois ve Dimitrios Pelkas'ın yerlerine Ömer Ali Şahiner ile Eden Karzev'i sahaya sürdü..

Bu aslında rakip Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya "Gel beni yen" mesajıydı... Zira Mahmoud Trezeguet'nin sol taraftan yapacağı olası bindirmeler Trabzonspor'u galibiyete ulaştırabilirdi..

Çağdaş Atan Başakşehir adına son anlarda Philippe Keny ve Cemali Sertel'i oyuna alırken, Serdar Gürler ile Krzysztof Piatek kenardaydı..

Trabzonspor'da Enis Destan'ın vuruşu gol çizgisi üzerinde önlenirken, Enis Bardhi'nin sağ çaprazdan vuruşu az farkla auta gidince takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı..

Her zaman söylediğimiz gibi "BU ÜLKEDE TEKNİK DİREKTÖR YOK"... Zira olsa Stefan Kuntz ve Vincenzo Montella gibi amatörlere Milli Takım'ı emanet etmezdik...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ısrarla Abdülkadir Ömür'den bir şey beklemesi ve uzun süre takımını 10 kişi oynatması; rakibi Çağdaş Atan'ın yanlış Ömer Ali Şahiner hamlesine cevap verememesi ve golcü Paul Onuachu'yu 71'de oyundan çıkarması skandaldı..

Jens-Stryger Larsen acaba ülkesine gitmek istediği için mi 46'da oyundan alındı çözemedim.. Zira oyuna giren Mehmet Can Aydın yaptığı faullü hamlelerle Berat Özdemir ve Eren Elmalı'yla birlikte asla Trabzonspor'un oyuncusu değil..

Batista Mendy de bence yine eski pozisyonu olan ön libero mevkiine çekilmeli.. Alınabilecek bir 8 numarayla orta sahada çok iş yapar..

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın da Danijel Aleksic'i hiç düşünmemesi başka bir komediydi..

Sonuçta 2 takım da 1'er puanı paylaşırken 2'şer puanı kaybettiler... Trabzonspor'un bu kadrosu çok daha iyisini yapmalıydı....

Her 2 takıma da kalan maçlarında başarılar diliyorum...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar