Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye ev fiyatına imzalı formalar satışa sunuldu

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye ev fiyatına imzalı formalar satışa sunuldu
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi dev kulüplerde forma giyen yıldız futbolcuların imzalı formaları internetten satışında büyük ilgi görüyor. ‘Forma’ adı altında bir internet sitesinde satışa sunulan imzalı formaların fiyatı görenleri adete şoka uğrattı.

Futbol dünyasında yaşanan skandalların gölgesinde, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin pazar günkü derbi maçı öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Kara para aklama ve şike iddialarının ardından, bu kez internet sitelerinde satışa çıkarılan imzalı futbol formaları gündeme geldi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yıldız futbolcularının imzalı formaları bir alışveriş sitesinde satışa sunuldu. Bu ilanlardan en dikkat çekici olanı, Fenerbahçe'nin Polonyalı futbolcusu Sebastian Szymanski'nin formasının 240 milyon lira talep edilerek satışa sunulması oldu.

yeni-proje-1-001.webp

SZYMANSKI İÇİN 240 MİLYON TL

Bir kullanıcı, 2002 yılında Galatasaray forması giyen futbolcuların imzalı formasını 20 milyon lira fiyatla satışa çıkardı. Diğer ilginç bir örnek ise 6 Nisan 2014 tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında futbolculara imzalattığı sarı-kırmızılı formayı 15 milyon lira fiyatla satan bir kullanıcı oldu.

yeni-proje-2-001-001.webp

Beşiktaş'ın 100. yıl forması için 11 milyon lira talep eden bir diğer satıcı ve Fenerbahçe'nin kuruluşunun 100. yılında Alex'in giydiği formayı 2 milyon 500 bin lira fiyatla satan bir kullanıcı da ilginç formaları satışa sunanlar arasında yer aldı.

Futbolcular tarafından imzalı formaların internet üzerinden satışa çıkarılması, bu kez futbol dünyasında farklı bir tartışma konusunu gündeme getirdi.

yeni-proje-3-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar