Bu uçağın nereye gideceğini kimse bilmiyor! 3 günlük gizemli yolculuk

Bu uçağın nereye gideceğini kimse bilmiyor! 3 günlük gizemli yolculuk
İskandinavya merkezli havayolu şirketi tarafından insanların nereye gideceğini bilmediği bir uçuş satışa çıkarıldı. Biletler 24 saat içerisinde tükendi.

Bir havayolu şirketi, belirtilmeyen bir hedefe yapılan uçuşlar için bilet satışını başlattı ve bu gizemli deneyime katılmak için binlerce kişi başvuruda bulundu.

Scandinavian Airlines (SAS) olarak da bilinen İskandinavya Havayolları, sık uçan yolcu programı üyelerine yönelik bu teklifi, uçuşun Kopenhag Havalimanı'ndan birkaç saat süreceği tek ipucuyla duyurdu. Uçuş 5 Nisan'da başlayacak ve üç gün sonra geri dönecek. Yolcular, hedeflerini uçağa bindikten sonra öğrenecekler.

thumbs-b-c-9bb404b0ce312ba6ca71a7e0ef0cd4a2.jpg

SAS Genel Müdür Yardımcısı ve Ticaret Direktörü Paul Verhagen, uçuşa olan ilginin heyecan verici olduğunu belirtti ve "Diğer meraklılarla maceralı ve gizemli bir yolculuğa çıkma ve bu süreçte yeni bağlantılar ve dostluklar kurma olasılığı gerçekten heyecan verici" dedi.

Kayıt olan yolcuların koltuk için 30 bin mil harcaması gerekiyordu. Ancak talebin yüksek olması nedeniyle başvurular sadece 24 saat içinde sona erdi ve şanslı kazananlar rastgele seçilecek.

thumbs-b-c-673330e6187a4af084c46800fff50282.jpg

Bu ilginç teklif, aslında bir havayolunun sunduğu ilk gizemli uçuş teklifi değil. Örneğin, geçtiğimiz yıl Wizz Air, Venedik'ten Suudi Arabistan'a yolcu taşıdığında benzer bir deneyim sunmuştu. Düşük maliyetli havayolu, önümüzdeki ay Londra Gatwick'ten başka bir gizemli uçuş daha düzenleyecek. Bu sefer, yolculara sadece bagajlarını hangi iklime göre hazırlamaları gerektiği söylenecek.

Air New Zealand birkaç yıldır "gizemli kaçış" seyahatleri sunuyor. Bu seyahatler sadece ülke içi hedeflere yapılıyor ve yolcular, genellikle yolculuktan bir gün önce (bazen üç gün önce veya havaalanına vardıklarında) gidecekleri yeri öğreniyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar