Bu sefer Google değil Apple: İPhone kullanıcılarına özel yeni yapay zeka!

Bu sefer Google değil Apple: İPhone kullanıcılarına özel yeni yapay zeka!
Apple CEO'su Tim Cook, üretken yapay zeka özelliklerinin bu yılın son çeyreğinde geleceğini doğruladı. Yapay zekanın yazılım platformlarına entegre edilmesi için büyük bir zaman ve çaba harcadıklarını belirtti.

Apple CEO'su Tim Cook, üretken yapay zeka özelliklerinin bu yılın son çeyreğinde kullanıma sunulacağını doğruladı. Yapay zekanın yazılım platformlarına entegre edilmesi için büyük bir zaman ve çaba harcadıklarını belirtti.

İPHONE’A YAPAY ZEKA GELİYOR

Şirket içi bir toplantıda CEO Cook, bu yılın sonunda müşterilere sunulmak üzere üretken yapay zeka yazılımı özellikleri üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bu nedenle, önümüzdeki iOS 18 sürümünün büyük bir güncelleme olması bekleniyor.

0.jpeg

Cook, açıklamasında, "Geleceği şekillendirecek diğer teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu aralar, yapay zeka üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve bu alandaki çabalarımızın detaylarını bu yılın sonlarına doğru paylaşmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

123.jpg

Analistler, daha fazla ayrıntı için Cook'a baskı yaptılar, ancak bekledikleri kadar net bir cevap alamadılar. Cook, sadece "heyecan duyuyoruz ve bu yılın sonunda açıklayacağımız bazı şeyler var." dedi.

3-004.webp

Konuşmanın sonunda ise "Apple için dev bir fırsat olduğunu düşünüyorum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar