Böyle anne olmaz olsun! Çocuklarına yaptığı işkence kan dondurdu

Böyle anne olmaz olsun! Çocuklarına yaptığı işkence kan dondurdu
Konya'da 6 ay önce kocasıyla ayrılan Sibel A, 4.5 ve 3.5 yaşlarındaki çocuklarına şiddet uygulayıp, ayağında sigara söndürdüğü iddiasıyla tutuklandı. İfadesi ise duyanları şoke etti.

Konya'da 5 yıllık evli olan Mehmet A. ve Sibel A. arasında geçimsizlik başlayınca 6 ay önce evlerini ayırdı. Kızları A.Ş.A. (4.5) ve oğulları K.A.A. (3.5) da anneleri ile yaşamaya başladı.

anne-iskencesi-doktor-raporunda-uze-kphl.jpg

Olay, haftada 2 gün çocuklarını gören baba 22 Haziran'da çocuklarını babaannesine götürmesiyle ortaya çıktı. Çocuklara banyo yaptıran Ayşe A. (65), 3.5 yaşındaki K.A.A.'nın vücudunda yanıklar gördü.

anne-iskencesi-doktor-raporunda-uze-s8hw.jpg

VÜCUDUNDA SİGARA YANIĞI ÇIKTI

Doktor raporunda ise "yaraların sigaradan kaynaklı" olduğuna yer verildi. Polise intikal eden olayda, çocuklar, annelerinin kendilerine şiddet uyguladığını, karanlık odaya kilitleyip aç bıraktığını, üzerlerinde sigara söndürdüğünü anlattı.

0x0-anne-iskencesi-doktor-raporunda-m8ne.jpg

İFADELERİ ŞOKE ETTİ 

Mehmet A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan anne Sibel A. ise tüm suçlamaları reddederken, oğlunun sol elinde ve sağ ayağında birkaç noktada mum yanığı olduğunu öne sürdü. Sibel A. mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İnternet haber)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar