BJK Disiplin Kurulu Başkanı'ndan MHP'yi kızdıracak açıklama: Devlet Bahçeli Beşiktaş'tan neden istifa edemez?

BJK Disiplin Kurulu Başkanı'ndan MHP'yi kızdıracak açıklama: Devlet Bahçeli Beşiktaş'tan neden istifa edemez?
MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş JK üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuştu. İstifa kararının ardından Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar'dan bir açıklama geldi. Akpınar, gerçeği ortaya çıkardı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftarın “Hükümet istifa” tezahüratlarına tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş taraftarının da aynı tezahüratı yapması üzerine Beşiktaş JK üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuştu. İstifaya ilişkin gerçek ortaya çıktı. Bahçeli’nin yıllık üyelik aidatını yatırmadığı için daha önce üyeliğinin düşürüldüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, sosyal medya hesabından konuya ilişkin şunu paylaştı:

Aidat ödemediği için üyeliği düşenlerin, keza kongre üyesi olmadığı halde kulüp üyeliğinden istifa edildiği beyanları, resmi nikah olmadan boşanma davası açmak ile eşdeğer sayılır.

Fenerbahçe-Konyaspor maçında hükümet protestosunun ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçında “Hükümet istifa” protestoları devam etti. Atılan sloganların ardından Bahçeli, sosyal medya hesabından Beşiktaş JK üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Bahçeli’nin istifasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur.

oynan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır.

Gazeteci Erdener Karataş ise sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

Gün boyunca kulüpteki yetkililere oldukça fazla telefon geldiğini ve hepsinin Beşiktaş üyeliğinden istifa için aradığını öğrendim. Ancak arayanlara sicil no sorulduğunda ya hiç üye olmadıkları ya da daha önceden üyeliğinin sonlandığı ortaya çıkmış.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar