Alaattin Çakıcı'dan iktidarı istifaya davet eden Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarına sert sözler

Alaattin Çakıcı'dan iktidarı istifaya davet eden Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarına sert sözler
Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında da tribünlerden "hükûmet istifa" tezahüratları yapıldı. Atılan sloganlara ilk tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelirken, Alaattin Çakıcı'dan da sert bir tepki geldi.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin sancılarını yaşarken, hükümete karşı büyüyen öfke son olarak Süper Lig karşılaşmalarına sıçradı.

Lige verilen aranın bitmesi ile birlikte ilk olarak Fenerbahçe - Konyaspor ve ardından Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmalarında yankılanan ''Hükümet istifa'' çağrıları büyük ses getirdi. Yaşanan bu gelişme üzerine önce Devlet Bahçeli, ardından da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaparak, ''çeşitli önlemler'' alınacağını belirtti.

Son olarak da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yakınlığı bilinen Alaattin Çakıcı''dan sert bir açıklama geldi. Çakıcı, "Bu ihaneti organize eden kim ise bu ihanetlerde kim aktif görev almış ise Allah''ın laneti üzerlerine olsun devlet ve milletine bağlı olanlar bu ihaneti asla unutmayacaklar" dedi.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulunan Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyuna saygılarımla arz ederim;

Son yüzyılın en büyük doğal afeti ülkemizde yaşanmıştır. Sayın devlet başkanımız, devletimizin tüm birimlerini, milletimizle birlikte genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli, devlet ve millet ile el ele anında müdahale edilmiştir. 

Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim. Yaralılara olan vatandaşlarımıza rabbimden acil şifalar niyaz ederken rabbimin rahman olan ismiyle rahmeti üzerlerine olsun birlik ve beraberlik olması gerekirken her zamanki provokatörlük yapan muhalefet depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin üzerinden hükümete zarar vermek için yine bölücülük yapmışlardır. 

Fenerbahçe tribününde başlayan dozunu arttıran bir gün sonra Beşiktaş- Antalyaspor maçında Antalyaspor tribününde devam ihanetlerini devam ettirmişlerdir. Beşiktaş Çarşı grubu bu duruma müdahale etmiştir. 

Kulüp başkanlarının bu ihanete ortak olmadıkları inancındayım. Bu ihaneti organize eden kim ise bu ihanetlerde kim aktif görev almış ise Allah''ın laneti üzerlerine olsun devlet ve milletine bağlı olanlar bu ihaneti asla unutmayacaklar.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar