Bir sabah uyandığında telefonu kilitlendi! ATM'ye gidince hayatının şokunu yaşadı: Banka ödeyeceksin diyor

Bir sabah uyandığında telefonu kilitlendi! ATM'ye gidince hayatının şokunu yaşadı: Banka ödeyeceksin diyor
Otobüs şoförü Koray Duman, bir sabah uyandığında telefonun kilitlendiğini fark etti. Bankaya gidip para çekmek istediğinde hayatının şokunu yaşadı. Hesabından nakit 20 bin TL çekildiğini öğrenen Duman, 40 bin TL kredi kartından harcandığını ve adına 185 bin TL kredi çekildiğini belirtti. Toplamda 245 bin TL dolandırılan adam, gözyaşlarına hakim olamadı.

Otobüs şoförü Koray Duman, bir sabah telefonun donmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Hesabından 245 bin TL çekildiğini söyleyen Duman, "Ben otobüs şoförüyüm o parayı nasıl öderim" diyerek duruma isyan etti.

Durup dururken telefonu kilitlendi. Birkaç dakikada 245 bin TL dolandırılan Koray Duman "Ben otobüs şoförüyüm o parayı nasıl öderim” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

TELEFONU KİTLENDİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Otobüs şoförü Koray Duman, sabah uyanıp telefonunu eline aldığında telefonu açılmadı. Sonra bir ATM'ye gidip para çekmek isteyip şifresini girdiğinde gözlerine inanamadı. Hesabından 245 bin TL çekilen adam hayatının şokunu yaşadı. Olay sonucunda aile perişan oldu. Giden para oğullarının tedavi parasıydı.

"BANKA ÖDEYECEKSİN DİYOR"

Show Haber'in haberine göre olayla ilgili konuşan baba şunları ifade etti:

"Bana söylüyorlar ki sabah 05.50'de nakit 20 bin TL çekilmiş, 40 bin TL kredi kartımdan kullanılmış, 185 bin TL de kredi çekilmiş. Otobüs şoförüyüm, aldığım para belli zaten. Bu parayı ben nasıl ödeyebilirim. Banka ödeyeceksin diyor. Nasıl bu işin içinden çıkacağım bilmiyorum” ifadelerini kullanarak gözyaşlarına boğuldu.

640xauto.webp

17770102-728xauto.webp

4e3.jpg

7u.jpg

e4.jpg

rr-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar