Bir cemaat daha Cumhur İttifakı’na desteğini açıkladı

Bir cemaat daha Cumhur İttifakı’na desteğini açıkladı
Merkezi Adıyaman’da bulunan Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini duyurdu.

Menzilcilere bağlı Semerkand Vakfı, yerel seçimlere ilişkin önemli bir açıklama yaparak seçimlerde kimi destekleyeceklerini duyurdu. Açıklamada, vakfın önde gelen isimlerinden olan ve geçtiğimiz Temmuz ayında vefat eden Hâdimü'l Müslimin Şeyh Seyyid Abdulbaki Elhüseyni'nin hayatı ve mücadelesi de vurgulandı.

Semerkand Vakfı, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini belirtti.

Şeyh Seyyid Abdulbaki Elhüseyni'nin ömrünü ilim ve irşad hizmetleriyle geçirdiği ifade edilen açıklamada, onun haktan yana olan duruşuna vurgu yapılarak, son 20 yılda ümmetin ve milletin menfaatleri için kararlılıkla mücadele ettiği de belirtildi.

Açıklamada Semerkand Vakfı adına yapılan şu ifadelere yer verildi: "Onun meşrebini sürdüren, onun yolundan gidenler olarak geçmişteki duruşumuzu koruduğumuzu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakını desteklediğimizi ifade ediyoruz. Seçimlerin ümmetin menfaati doğrultusunda hayırlara vesile olması Allah Teala'dan niyazımızdır."

54.webp

Açıklamanın altında Semerkand Vakfı'nın yanı sıra Beşir Vakfı, Genç-Kon Derneği ve TÜMSIAD'ın imzası da yer aldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar