Beylikdüzü'nde sanayi sitesinde korkutan yangın

Beylikdüzü'nde sanayi sitesinde korkutan yangın
İstanbul Beylikdüzü'nde sanayi sitesinde korkutan bir yangın çıktı. Alevler tüm binayu sardı. Yangın itfaiye ekiplerinin mücadelesi sonucu kontrol altına alındı.

Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren Beysan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir hidrolik makine üretim tesisi, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonucunda büyük zarara uğradı.

YANGIN BİNAYI SARDI

Olay, tesiste çalışanların dikkati sayesinde kısa sürede fark edildi. 2 bin 500 metrekarelik alanda hidrolik makine üretimi ve depolama faaliyetlerinin gerçekleştirildiği binada çıkan yangın, hızla yayılarak binayı sardı. Özellikle ofis olarak kullanılan asma katı da etkisi altına alan alevler, çevrede büyük bir endişeye neden oldu.

Şantiye çalışanları, hemen durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, yaklaşık bir saat süren yoğun çaba sonucunda yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Ayrıca çevre ilçelerden gelen su tankerleri, itfaiye ekiplerine destek sağlamak üzere olay yerine sevk edildi.

Yangın sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, çıkış nedeni henüz belirlenemeyen olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının tamamen kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, detaylı incelemelerin devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar