Bayern Münih'in yıldızı Kane Galatasaray tribünlerine aşık oldu! 16 milyon kişiyle bu sözleri paylaştı

Bayern Münih'in yıldızı Kane Galatasaray tribünlerine aşık oldu! 16 milyon kişiyle bu sözleri paylaştı
Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Bayern Münih’in yıldız futbolcusu, Harry Kane sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray stadına övgüler yağdırdı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Galatasaray, Alman devi Bayern Münih’i konuk etti.

İlk yarıda iyi bir oyun sergileyen Sarı-Kırmızılılar, maçın ikinci yarısında gelen gollere engel olamayınca sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Sonuca göre, Bayern Münih gruptaki puanını 9’a yükseltirken, Galatasaray 4 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar, 8 Kasım’da Almanya deplasmanında yine Münih ile karşılaşacak.

"GERÇEK DIŞI BİR ATMOSFER!"

Mücadelenin ardından Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Harry Kane'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Tottenham'dan Münih'e transfer olan Kane, Ali Sami Yen Stadını övdü.

İlk kez bu stada geldiğini dile getiren yıldız futbolcu, "İnanılmaz bir atmosfer, ses vardı. Sanırım maçtan sonra yavaş yavaş yeniden duymaya başladım. Ama tam emin değilim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarlarının stadyumun zorlu bir yer haline getirdiğinin altını çizen Kane, bu durumun özellikle ilk yarıda işlerini zorlaştırdığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar