100 milyonluk vurgun yapan Kıvanç ve Beril Talu çifti hangi ülkeye kaçtı

100 milyonluk vurgun yapan Kıvanç ve Beril Talu çifti hangi ülkeye kaçtı
‘Var Böyle Tipler’ adlı sosyal medya hesabıyla tanınan Kıvanç Talu'nun eşi Beril Talu’yla birlikte 100 milyon liralık dolandırıcılığa imza attığı iddia edilmişti. Çiftin hangi ülkeye kaçtığı ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun, "işbirliği teklifi" adı altında topladıkları 100 milyon lira ile yurtdışına kaçtıkları iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Talu çiftinin Dilan Polat'ın başına gelenlerden korktuğu için hedefleri olan 500 milyon TL'ye ulaşamadan Portekiz'e kaçtığı ileri sürülmüştü.

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, çiftin aslında nereye kaçtığını yazdı.

Üstündağ’ın yazısının ilgili kısmı ise şöyle;

"Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.

Günlerdir herkes Kıvanç-Beril Talu olayını konuşuyor. ‘Var Böyle Tipler’ isimli Instagram hesabının sahibi olan çift, reklam ve sosyal medya dünyasında bilinen kişiler.

Bugüne kadar onlarca kişiyle bir sürü iş yapmışlar ve sektörde herkesi tanıyorlar. Bu nedenle ‘piyasayı’ dolandırıp yurt dışına kaçmaları herkeste şok etkisi yarattı. Önceki gün savcılık devreye girdi, haklarında soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma neticesinde konuyla ilgili daha fazla detay gün yüzüne çıkacak belli ki...

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada Var Böyle Tipler hesabıyla tanınan ve son olarak Çok Güzel Hareketler 2'de rol alan fenomen ve oyuncu Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu'nun yakın çevresini 100 milyon TL dolandırarak yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Reklam işiyle uğraşan çiftin kurdukları şirketle ortaokul arkadaşlarından evlerinde çalışan yardımcıya kadar onlarca kişiden para topladıkları ve sonrasında bir veda partisi düzenledikleri ileri sürüldü.

Talu çifti, "varboyletipler.offical duyuru" adlı yeni bir hesap açarak 1 Kasım'da açıklama yapacaklarını söyledi. Hesaptan yapılan açıklamada "Ana hesabımız kapatıldı ve 15 günlük bir sürecimiz bulunmakta. Bu süreçte yapacağım paylaşımlar hesabın yeniden açılmasına engel teşkil edebilir bu sebeple sizden biraz sabır ve bol paylaşım rica ediyoruz. 31.10.2023 00:00'da kafanızdaki tüm soruları detaylı bir video ile açıklıyorum" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar