74 yaşındaki Refahlı milletvekilinin 4. eşi öğrenci çıktı

74 yaşındaki Refahlı milletvekilinin 4. eşi öğrenci çıktı
'Tek eşlilik erkeklerin kadınlara tuzağıdır' demesiyle ve vekil seçildiğinden beri ‘üç eşli’ olarak anılmasıyla gündeme gelen Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel 4. eşinin üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Yeniden Refah Partisi (YRP) Konya Milletvekili Ali Yüksel, 74 yaşında 4. kez damat oluyor.

Ankara'da Hakimevi sosyal tesisinde düğyaevine girmeye hazırlanan Yüksel'in sadece nikah yapacağı, Konya düğün pilavı dökmeyeceği öğrenildi.

Resmi nikâhlı ilk eşinin vefat ettiğini, diğer iki eşinden anlaşmalı ayrıldığını dile getiren Yüksel, “İkinci eşimle sadece imam nikâhımız vardı. Üçüncü eşimle de resmi nikâhlıydık, 2018’de anlaşmalı ayrıldık. Vekil seçildiğim sırada basında ‘Üç eşli’ diyorlardı, ama ben ‘hiç’ eşliydim” ifadelerini kullandı. Yeni gelin adayının kim olduğu merak edilirken, konuya ilişkin açıklama Yüksel’den geldi.

Hürriyet’in haberine göre, Yüksel, gelin adayının bir üniversitede psikoloji bölümünde üçüncü sınıf öğrencisi olduğunu açıkladı. Eşinin eğitimi ve çalışma olasılığı konusunda da Yüksel, “Üniversiteyi bırakmasını istemem, tamamlasın. Okumaktan zarar gelmez. Çalışma konusunu istişare ederiz. Evimizin mutluluğuna mani olacak hiçbir şeye ne o teşebbüs eder ne ben müsaade ederim” diye konuştu.

65382af24e3fe02ca4ebf276.webp

Cumartesi resmi nikâh da kıyılacağını, bunun öncesinde herhangi bir evlilik sözleşmesi düşünmediklerini belirten Yüksel, “Sözleşme yok, manevi sözleşmemiz yeterli” dedi.

Üç eşinin de birbirinden kıymetli olduğunu aktaran Yüksel, “Üçü de değerli kadınlardı. Üçü bana sekiz evlat verdi. Ben inancıma aykırı bir iş yapmadım. Beni eleştirenlerden daha dürüst yaşadım. Aralarında adil davranmaya çalıştım; zaman ayırmaktan tutunuz, maddi paylaşıma kadar. Ben Müslümanım ve onu doğru öğrenip, doğru yaşamaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar