Bartın'da feci kaza: Ortalık savaş alanına döndü

Bartın'da feci kaza: Ortalık savaş alanına döndü
Bartın'da iki aracın çarpıştığı bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak yönünden Bartın'a doğru ilerleyen bir hafif ticari araç ile Kozcağız'a dönüş yapmaya çalışan bir otomobilin korkunç çarpışması, görenleri dehşete düşürdü. Kaza, Bartın'ın yoğun kullanılan Terminal Kavşağı'nda meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce yolun kenarındaki refüje ardından da bir elektrik direğine çarptı. Bu da yetmezmiş gibi, araç hızını alamayıp yol kenarındaki tabelalara da vurarak devrildi.

Kaza mahalline hızla ulaşan kurtarma ekipleri, hafif ticari araçta sıkışan sürücü ve yanındaki yolcu için zamanla yarıştı. Polis, 112 Acil Sağlık ekipleri ve itfaiye, olağanüstü bir çaba sarf ederek yaralıları araçtan güvenli bir şekilde çıkardı. Her iki yaralı da hızla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

bartinkazaic.jpg

Kazanın ardından olay yerindeki manzara, adeta bir savaş alanını andırıyordu. Çevredeki vatandaşlar, yaşananları şaşkınlıkla izlerken, polis ekipleri kaza sonrası güvenlik önlemlerini artırarak trafik akışını normale döndürmek için çalıştı. Yetkililer, olayla ilgili derinlemesine bir soruşturma başlattı. Bu tür trajedilerin önlenmesi adına alınabilecek önlemler ve sürücülerin daha dikkatli olmalarının önemi bir kez daha gündeme geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar