Nevşehir'de bir yaya otomobilin üzerine atladı! O anlar görüntülendi

Nevşehir'de bir yaya otomobilin üzerine atladı! O anlar görüntülendi
Nevşehir'de bir yayanın otomobilin üzerine atlaması güvenlik kamerasına yansıdı

Nevşehir'de meydana gelen olayda, bir yayının "kaza süsü vermek amacıyla" otomobilin üzerine atladığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis ekipleri, Atatürk Bulvarı'nda bir otomobilin yayaya çarptığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, B.Ş. tarafından idare edilen otomobilin çarptığı öne sürülen ve yerde yatan V.S. (32)'yi buldu. Ancak polislerin gelmesiyle V.S. ayağa kalkarak sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti ve uzaklaşmak istedi.

Ancak şüphelenen polis ekipleri, çevredeki bir güvenlik kamerasının kaydını inceledi. Bu inceleme sonucunda, V.S'nin kaza süsü vermek amacıyla aracın üzerine atladığı kanaatine vardılar. Bunun üzerine sürücü ve şüpheli V.S. emniyete götürüldü.

Şikayetçi olmayan taraflar serbest bırakıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında ise V.S'nin yaya öncelikli geçitte beklediği, yaklaşan otomobilin üzerine atlayıp düştüğü açıkça görülüyor.

Olayın ardından polis ekipleri, V.S'nin niçin böyle bir davranışta bulunduğunu araştırmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Bu tuhaf kaza, güvenlik kameralarının gözü önünde gerçekleşmesine rağmen, olayın perde arkası merak konusu olmaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar