Barış Yarkadaş ile Gelecek Partili Mustafa Gözel canlı yayında birbirine girdi! Lideriniz pasif ve agresiftir

Barış Yarkadaş ile Gelecek Partili Mustafa Gözel canlı yayında birbirine girdi! Lideriniz pasif ve agresiftir
Seçimlerden sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kaybetmesi değişim tartışmalarını alevlendirirken, canlı yayında Barış Yarkadaş ile Gelecek Partili Mustafa Gözel birbirine girdi.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

tv100'ün Eşit Ağırlık programında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde hukukçu Rezan Epözdemir, yazarı Hacı Yakışıklı, AKP 24. dönem milletvekili Ali Turan ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel gündemi değerlendirdi.

Barış Yarkadaş, programa katılan Gelecek Partili Mustafa Gözel ile de canlı yayında tartıştı. Yarkadaş Ahmet Davutoğlu için 'pasif agresif' ifadelerini kullandı.

Mustafa Gözel'in "Siz kendi partiniz içindeki meseleleri Davutoğlu'nu suçlayarak kapatamazsınız" sözlerini ise, "Bedavadan geldiniz 15 milletvekilliği aldınız" çıkışında bulundu.

Barış Yarkadaş, "CHP sanki ayıplı bir malmış gibi ‘Biz aslında istemiyorduk mecburiyetten ortak olduk’ diyerek o insanların gönüllerinin kırılmasına vesile oluyorlar, bu ayıptır. Bu siyasi nankörlüktür. Ahmet Davutoğlu eğer CHP listelerinden milletvekili olmak istemiyorduysa çıkardı kendi partisinin logosuyla girerdi, cumhurbaşkanlığı seçiminde de gelir Kemal Bey’i desteklerdi, aynısı Ali Babacan için de Meral Akşener için de geçerli" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar