Balıkesirsporlu oyuncular taraftarlarının saldırısına uğramıştı: Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Balıkesirsporlu oyuncular taraftarlarının saldırısına uğramıştı: Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı
Deplasman dönüşü bir mola tesisinde Balıkesirspor kafilesi, kendi taraftarının saldırısına uğramıştı. Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ/GÜNBOYU

Baynet İnşaat Balıkesirspor''un futbolcuları ve teknik heyeti, TFF 2. Lig Kırmızı Grup''ta, AFC Kablo Kanalları Uşakspor''a karşı oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları maç sonrası, Manisa Akhisar''da bir mola tesisinde mola verdi. 

Dönüş yolunda takım otobüsünü takip eden bir grup taraftar da restorana giderek futbolcu ve teknik heyetle tartıştı.

Aktarılan bilgiye göre, büyüyen tartışmada taraftarlar, futbolculara ve teknik heyete saldırdı. Kimsenin yaralanmadığı olayda futbolcular bölgeden ayrılırken, restoranda da hasar oluştu.

Olayla ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "TFF 2. Lig Kırmızı Grup''un 31. haftasında deplasmanda oynadığımız AFC Kablo Kanalları Uşakspor karşılaşmasının dönüşünde teknik heyetimize, futbolcularımıza ve personellerimize Manisa''nın Akhisar ilçesindeki bir restoranda yemek yediği esnada yapılan saldırıyı kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz" denildi. 

Yaşanan bu olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Olay sıcaklığını korurken takım dün antrenman yapmadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Balıkesirspor''un taraftar grubu ''10Kolikler'' ise sosyal medyada açıklama yaparak, kendilerini savundu. Uşak İl Spor Güvenlik Kurulu''nun deplasman taraftarına tribüne girişi yasaklamasına rağmen maça gidip, kavga görüntülerinin taraftar grubuna yapılmış komplo olduğunu savunan taraftarların açıklamasında, "Balıkesirspor’a hizmet eden, destek veren herkes bizim için kutsaldır. Bizim mücadelemiz yanlış zihniyetlerdir. Gündem olan kavga görüntüleri taraftar grubumuza yapılmış kabul edilmez bir komplodur" denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar