YSK'da Sinan Oğan krizi: Bizzat kendisi giderek gördü!

YSK'da Sinan Oğan krizi: Bizzat kendisi giderek gördü!
100 bin imzaya ulaşarak 4. cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, Yüksek Seçim Kurulu'nda bir kriz ile karşı karşıya geldi.

GÜNBOYU / ESMA KARAYEL 

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 100 bin imzayı tamamlayarak 4. cumhurbaşkanı adayı oldu. Kendi adaylığı için YSK''ya imza vermeye giden Sinan Oğan''ın, YSK sistemi çöktüğü için uzunca süre beklediği ortaya çıktı. Oğan “Türkiye’nin en gelişmiş semti Çankaya’da bir cumhurbaşkanı adayı olarak imza vermeye geliyorum ve sistem kilitli. Bunda sizin bir suçunuz yok. Sistemi yanlış kuranların bir günahı bu. Ben sıradan bir vatandaşım. Farz edin ki Sinan Oğan''a imza vermeye geldim. Sistem çökmüş. Hadi buyrun çözün derdimi!'''' dedi. 

ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 100 bin oyu geçerek, cumhurbaşkanı adayı olmaya hak kazandı.

Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce''nin ardından dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Sinan Oğan resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

 Türk milletinin aziz evlatları, Bütün zorluklara rağmen 120.000 imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola 100.000’e ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok demeyin zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar. Yok imzalar mükerrer diyecekler, yok kenarı ıslanmış diyecekler yok bilmem ne diyecekler… O sebeple 120 bin sayısına ulaşana kadar devam edeceğiz.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar