Babacan duyurdu: 'Kılıçdaroğlu'yla sürprizimiz var, erken uyumayın'

Babacan duyurdu: 'Kılıçdaroğlu'yla sürprizimiz var, erken uyumayın'
Millet İttifakı'nı oluşturan partilerden DEVA Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından ittifakın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte bir sürprizleri olacağını duyurarak "Arkadaşlar bu gece çok da erken uyumayın, olur mu?" ifadesini kullandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Babacan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir sürprizleri olacağını belirterek vatandaşlardan erken uyumamaları ricasında bulundu.

Babacan, söz konusu paylaşımına Kılıçdaroğlu''nu etiketleyerek "Arkadaşlar bu gece çok da erken uyumayın, olur mu? @kilicdarogluk ile size bir sürprizimiz var :)" ifadelerini kullandı.

SELVİ KILIÇDAROĞLU PAYLAŞTI: "VALLAHİ BİZ DE BİLMİYORUZ"

Babacan''ın paylaşımından önce Kemal Kılıçdaroğlu''nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu''nun yaptığı paylaşım ise Ali Babacan''ın, eşi Ülkü Zeynep Babacan ile birlikte Kılıçdaroğlu ailesini ziyaret ettiğini gösterdi.

Selvi Kılıçdaroğlu paylaşımında "Babacan çifti bu akşam misafirimizdi. Kemal Bey, Ali Bey’i de mutfağa girmeye ikna etti. Ne konuştuklarını bilmiyoruz, vallahi biz de meraktayız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar