Erdoğan ''Milletimiz bu ülkeyi teslim etmez'' demişti... AKP'li Özlem Zengin'den o sözlere açıklama geldi

Erdoğan ''Milletimiz bu ülkeyi teslim etmez'' demişti... AKP'li Özlem Zengin'den o sözlere açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak kullandığı "Benim milletim Kandil’den aldığı destekle Cumhurbaşkanı olana o koltuğu teslim etmez" ifadeleri tartışmaya yol açarken, söz konusu ifadelere AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin tarafından açıklık getirildi.

Mehmet Akif Erdem / Günboyu 

Habertürk yayınında gazeteci Kübra Par''ın sorularını yanıtlayan Özlem Zengin, 14 Mayıs seçimlerine yönelik siyaset gündemini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın Ankara mitinginde kullandığı "Kandil''in desteğiyle bu ülkede cumhurbaşkanı olacak. Benim milletim Kandil''den aldığı destekle cumhurbaşkanı olana bu ülkeyi teslim etmez." sözlerinin sosyal medyada gündme olmasının ardından tartışmalara yönelik söylentileri hatırlatan Kübra Par, söz konusu ifadelerin ne anlama geldiğini AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin''e sordu. 

"SANDIKTAN KİM ÇIKARSA GALİPTİR, TESLİM EDİP ETMEME GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ"

Erdoğan''ın sözlerini hatırlatan Par, Zengin''e "AKP ya da Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimleri kaybederse, sayın Kılıçdaroğlu''na yönetimi teslim etmeyecek mi?" sorusunu yöneltti. Zengin yanıt olarak şu ifadeleri kullandı:

"Öyle bir şey olabilir mi? Şu çok net, sandıktan kim çıkarsa Meclis''te de parlamentoda da galip olacaktır. Teslim edip etmemek gibi bir şey söz konusu olamaz. Bütün kararı milletimiz veriyor. Bütün karar sandıktan çıkacak .Buradaki ifade, Cumhurbaşkanımızın milletin iradesine olan inancını gösteriyor. Yani, benim inancım benim görüşüm bu tablo içerisinde milletimizin tercihi benden yana, Tayyip Erdoğan''dan ve Cumhur İttifakı''ndan yana olacaktır deme halidir." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar